Tgrt Haber
17 Mart 2019 16:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan: En büyük müjdem bu

İzmir’de büyük gün... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli 31 Mart yerel seçimleri öncesi ilk kez birlikte İzmir'de ortak miting düzenledi. "En büyük müjdem bu" deyip duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul-İzmir arasını 8 saatten 3,5 saate indiren otoyol projemizi bu yıl bitiriyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: En büyük müjdem bu
müjde,

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

İstiklalimizin, milletimizin gür sesi İzmir... Kalesi, Konağı, Kordon'u Körfeziyle ne güzelsin İzmir... Selanik'in, Girit'in, Üsküp'ün, Kosova'nın, Varna'nın, Nice Balkan şehrinin acısını dindiren İzmir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ordularının 9 Eylül'de yeniden özgürlüğüne kavuşturduğu, gavuru denize, garibi bağrına basan İzmir... Batının doğuyla ilk selamlaştığı yer olan İzmir, Medeniyetlerin, kültür kuşaklarının beşiği olan İzmir... Türkiye'nin sadece siyasi değil iktisadi bağımsızlığının da sembolü olan İzmir. Sizi yürekten selamlıyorum.

Dikkat edin bizimki bir Cumhur ittifakıdır. Sayın Bahçeli ile ilk ortak mitingimizi buraya çok önem verdiğimiz için İzmir'de yapıyoruz. Biz bu ittifakı 411 el kaosa kalktı diyenler gibi değil, darbecilerle mücadele ederken sokaklarda kurduk. İnşallah bizim bu birlikteliğimiz pazara kadar değil mezara kadar sürer. Bu vesileyle duruşları için sayın Bahçeli'ye ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne çok teşekkür ediyorum.

"ŞU KÖRFEZİN KOKUSU... İZMİR'E BU LAYIK MI?"

Birileri çıkmış terör örgütünün desteği ile bu şehirde kendisine yol açmaya çalışıyor. İşte gösterdikleri aday da böyle bir aday. Onlardan buraya hiçbir fayda gelmez. Şu körfezin kokusu işte... Senelerdir çözdüler mi? İzmir'e bu mu layık ya? Soruyorum size. Bakın biz gelmeden önce Haliç de böyleydi. Şimdi balık da yaşıyor, yüzüyor da insanlar.

Yıllardır Atatürk'ü istismar ettiler. Bunların Atatürk'ün vasiyetine tırnak ucu kadar bir katlıları olduğunu gördünüz mü duydunuz mu?

Bunlara en güzel cevap nedir? İzmir'de kaybettirmektir. 31 Mart'ta en güzel cevabı vermeye var mıyız? İmamoğlu da bilecek ki diyor, Ankara'da Mansur bilecek ki Kürtlerin oyunu almadan seçim alamazlar diyor. Laflara bak ya. Bu sayın Bahçeli'nin de söylediği gibi bir beka mücadelesinin adıdır. Biz bu mücadeleyi kazanacağız inşallah.

CHP'de Çiğli'de Bayraklı'da birçok yerde bölücü terör kontenjanından adaylar var. Bu seçimde kendi adıyla değil CHP adıyla yarışıyorlar. Aynı şekilde adı İYİ, kendi karışık partinin büyükşehir ve ilçelerin birkaçı dışında adayı var mı? Yok. Çünkü onlar da kendileri için değil CHP ve bölücü örgütün güdümündeki parti için çalışıyorlar.

AK Parti-MHP İzmir ortak mitingi, Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katılımıyla Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleştirildi. Programa vatandaşlar ilgi gösterdi. 

"SEN KALLEŞSİN KALLEŞ"

Bu maskeli baloya ne gerek var? Biz açıkça mertçe milletimize nasıl bir birliktelik içinde olduğumuzu söyledik. Milletimizden gizlediğimiz hiçbir şey yok. Kimin kimi desteklediği belli olmayan bir ittifaktan millete hayır gelir mi? Ne diyor? 1 Temmuz'a kadar terör yasasını kaldırmazsanız savaş kapınızda diyor. Ya sizin her tarafınız savaş olsa ne yazar? Topunuz gelin topunuz! Sırtını YPG'ye dayamış. Biz de sırtımızı İzmir'li kardeşlerimize ve Allah'a dayadık. Sırtımızı milletimize dayadık. Neymiş keleşleri bize döndüreceklermiş. Her yanın keleş olsa ne olur senin? Sen kalleşsin kalleş.

Karabağlar'a özellikle sesleniyorum. Bu çarpık yapılaşmadan bıkmadınız mı? Artık bunu beraber değiştiririz. Bu bizim işimiz. İzmir Atatürk stadının yerine İzmir Atatürk Olimpiyat stadını inşa edeceğiz. Altyapı olmadığı için sokaklar göle dönüyor. Çöp sorunu var hala İzmir'in bunları çözeceğiz. Bayraklı'da şehir hastanemiz olacak. Kısa sürede onları bitireceğiz.

EN BÜYÜK MÜJDEM

En büyük müjdem bu İstanbul-İzmir arasını 8 saatten 3,5 saate indiren otoyol projemizi bu yıl bitiriyoruz. Nasıl? Güzel değil mi? Marifet iltifata tabi ise bunlara gereken dersi sandıkta vermemiz gerekmez mi?

31 Mart CHP'ye gönül veren kardeşlerimizi de bu bay Kemal'den kurtarma seçimidir. Verin burada Cumhur ittifakına oyları kurtulun bundan. İşte gördünüz SSK'nın halini. Bundan gerçekten bir şey olmaz. İnanın 5 koyun verin. Kaybeder gelir.

YENİ ZELANDA'DA İKİ CAMİYE YAPILAN TERÖR SALDIRISI

Bir tek Kılıçdaroğlu ve Yeni Zelanda'daki sapkın bir siyasetçi, bu saldırının sorumluluğunu İslam'a ve Müslümanlara yüklemeye kalkıyor. Saldırıyı BM başta olmak üzere İslam'a bir saldırı olarak niteliyorlar ama 'Bu hristiyan terörist' diyemiyorlar.

Bu ülke artık eski bir Türkiye değil. Şöyle bir gelmeyi teşebbüs etseniz. Senin atan bile bizi süremedi. Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var.

"BAY KEMAL SEN KORKAKSIN"

15 Temmuz gecesi 23.15 Atatürk Havalimanı'na indir. Bay Kemal FETÖ'cülerle beraber dayanışma içinde olduğundan onu tankların arasından alar doğru Bakırköy Belediyesi'ne gitti. Bay Kemal sen ürkeksin, korkaksın. Senden bir şey olmaz. İzmir'e de böyle bir korkak ve onun adamı yakışmaz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...