Tgrt Haber
02 Eylül 2021 22:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filenin Efeleri'ni tebrik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2021 Avrupa Şampiyonası C Grubu'ndaki ilk maçında Rusya'yı 3-1 yenen A Milli Erkek Voleybol Takımı'nı tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filenin Efeleri'ni tebrik etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Filenin Efeleri,Voleybol,A Milli Erkek Voleybol,Avrupa Şampiyonası

A Milli Erkek Voleybol Takımımız, 2021 Avrupa Şampiyonası'ndaki ilk maçında Rusya ile karşı karşıya geldi.

Ay-yıldızlı ekibimiz nefes kesen ilk seti 29-27 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti. İkinci seti 25-16'lık skorla Rusya kazandı ve maçta durum 1-1 oldu. 3. ve 4. seti de kazanan Filenin Efeleri Rusya'yı 3-1 mağlup etti.

Bu galibiyetin ardından büyük bir coşku yaşandı. Filenin Efeleri'ni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da tebrik etti. Erdoğan, karşılaşmanın ardından Türkiye Voleybol Federasyonu Asbaşkanı Ahmet Göksu ve A Milli Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Nedim Özbey ile telefonda görüştü.

"ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN"

Telefon görüşmesi gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gerek Nedim Hoca'ya, gerek bütün voleybolcu arkadaşlarımıza, hepsine tebriklerimi iletin." dedi. Nedim Hoca'yla da görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nedim Hoca tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah." ifadelerini kullandı.

"SİZ BAŞIMIZDA OLDUĞUNUZ SÜRECE BİZ NİCE GALİBİYLETLER ALACAĞIZ"

Göksu'yu Rusya galibiyeti dolayısıyla tebrik eden Erdoğan, oyunculara bizzat selamının iletilmesini istedi. Asbaşkan Göksu ise "Siz başımızda olduğunuz sürece biz nice galibiyetler alacağız inşallah." ifadesini kullandı.

Erdoğan'ın daha sonra başantrenör Nedim Özbey ile yaptığı görüşmede ise duygusal anlar yaşandı. Geçen sene rahatsızlığı nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla İspanya'dan özel ambulans uçakla Türkiye'ye getirilen Özbey, görüşme sırasında alınan galibiyetten dolayı gözyaşlarına hakim olamadığını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...