Tgrt Haber
01 Ocak 2022 19:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan, örnek gösterdiği Hatem Kurt'u ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen hafta düzenlenen AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’ndaki konuşmasında örnek gösterdiği 73 yaşındaki Hatem Kurt’u Sarıyer’deki evinde ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, örnek gösterdiği Hatem Kurt'u ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Hatem Kurt,Sarıyer

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı’daki evinden ayrıldıktan sonra geçen hafta düzenlenen AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda fedakarlıktan söz ederken bahşettiği 73 yaşındaki Hatem Kurt’u Sarıyer’deki evinde ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, örnek gösterdiği Hatem Kurt'u ziyaret etti
Hatem Kurt ve ailesiyle sohbet eden Erdoğan'a, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de eşlik etti.

AK Parti İstanbul teşkilatının kuruluşundan bugüne mahalle başkanlığı görevini yürüten Hatem Kurt ve ailesiyle sohbet eden Erdoğan'a, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de eşlik etti.

"BUNDAN BÜYÜK SEVİNÇ OLABİLİR Mİ?"

Erdoğan'ın, evini ziyaret edeceğini söylemesinin kendisi için sürpriz olduğunu kaydeden Kurt, "Bekliyordum ama bu kadar ciddi bir durumu beklemiyordum. Cumhurbaşkanımız çok kalender, çok mütevazı bir aile evladı. Yaşıma dayanarak o tarihten beri biliyorum. Mütevazı bir Anadolu yemeği hazırlamayı düşünüyorum. Sivas'ın ketesi meşhurdur. Cumhurbaşkanımıza kete yapacağım." ifadelerini kullandı.

Kurt, sözlerini şöyle tamamladı:

"Cumhurbaşkanımızın, sağlığına çok iyi dikkat etmesini istirham ediyorum. Memleketimize bu kadar imkanları verdiğinden bu kadar değerli çalıştığından ötürü teşekkürü ölene kadar bir borç bilirim. Geleceğimize, evlatlarımıza çok güzel bir memleket yarattı. Büyük lider oldu. Bundan büyük sevinç olabilir mi?"

ÇAY İÇİP, SOHBET ETTİ

Öte yandan Hatem Kurt'a gerçekleştirdiği ziyaretten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıyer'deki bir kıraathaneye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Burada çay içerek vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, kıraathane önünde kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, örnek gösterdiği Hatem Kurt'u ziyaret etti
Burada çay içerek vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, kıraathane önünde kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, örnek gösterdiği Hatem Kurt'u ziyaret etti

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...