Tgrt Haber
30 Ağustos 2019 14:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İdlib'de gelişmeler istediğimiz noktada değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'deki gelişmelerle ilgili olarak, "İdlib'le ilgili gelişmelerde 'bizim istediğimiz noktadadır' dersek bu yalan olur. Şu anda bizim istediğimiz noktada değil" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İdlib'de gelişmeler istediğimiz noktada değil
cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan,idlib,,suriye,,güvenli bölge,,donald trump,

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma Namazı çıkışı basın mensuplarına bazı açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalardan bazıları şu şekilde:

"(Suriye'deki gelişmeler) BM Genel Kurulu'nda Sayın Trump'la bir araya geleceğiz. Orada da yine bu konuları ele alacağız."

"İdlib'le ilgili gelişmelerde 'bizim istediğimiz noktadadır' dersek bu yalan olur. Şu anda bizim istediğimiz noktada değil."

"İdlib'de 9 ve 10 nolu gözlem kulelerimize bazı tacizler olmuştu. Sayın Putin'le yaptığımız görüşme sonrası gerekli uyarılar yapıldı."

"20 mil konusunda Amerikalı heyetin biraz daha daraltma gibi bir durumları oldu. Arkadaşlarımız bu konuda geçici de olsa mutabakat sağladı."

"F-35'ler konusunda ABD şu andaki tutumunu devam ettirirse biz tabii başımızın çaresine bakacağız."

"(Kadın cinayetleri) Parlamentomuz kalkar idam konusunda kararını verirse ben bunu onaylarım. Hiç düşünmem. Bu konuda vicdanım da rahattır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...