Tgrt Haber
29 Ocak 2020 14:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail Hakan Fidan'ı hedef gösteriyorsa doğru yoldayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üç günlük Afrika gezisinin son durağı Senegal dönüşü uçakta önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail medyasının hedef gösterdiği MİT Başkanı Hakan Fidan için "Eğer biz İsrail medyasına göre hareket belirleyeceksek vay halimize. Öyle şeyler yazıyorsa doğru istikametteyiz. Hayırlı olsun!" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail Hakan Fidan'ı hedef gösteriyorsa doğru yoldayız
hakan fidan,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üç günlük Afrika gezisinin ardından yurda döndü. Erdoğan, bu kapsamda Cezayir, Gambiya ve Senegal'i ziyaret etti. Erdoğan'ın gezisi 3 gün sürdü. Seyahatin son durağı Senegal sonrası dönüş yolunda uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan İdlib'ten, F35'e, Hakan Fidan'ın İsrail tarafından hedef gösterilmesine dair birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail medyasının hedef gösterdiği MİT Başkanı Hakan Fidan hakkında da açıklamalarda bulundu. 

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları: 

Özellikle İsrail medyasında ki Netanyahu’ya yakın aşırı sağ medyada Türkiye’nin güvenlik bürokrasisini hedef alan yayınlar var. Bugünlerde de bir tane yayınlandı. Kasım Süleymani’nin ardından MİT Başkanı Hakan Fidan hedef gösteriliyor. Ne söylersiniz?

Eğer biz İsrail medyasına göre hareket belirleyeceksek vay halimize. İsrail medyası da istihbarat başkanımız için -imalı vurgu ile- böyle şeyler yazıyorsa doğru istikametteyiz. Hayırlı olsun!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...