Tgrt Haber
05 Aralık 2021 15:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul yeniden sahibini bulmalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı’nın Sakarya’daki toplantısında katılımcılara telefonla seslendi. "İstanbul, bu işin adeta lokomotifi durumunda olmalıdır, çünkü lokomotif nereye gidiyorsa vagonlar da oraya gidiyor” diyen Erdoğan, 2023’le birlikte başta İstanbul olmak üzere seçimlerde kazanılması gerektiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul yeniden sahibini bulmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan,AK Parti,Seçim,Binali Yıldırım

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı 15. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Sakarya Sapanca’da gerçekleştirildi.  Açılış konuşmaları ile başlayan programda konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, güçlü olmak mecburiyetinde olduğunu ve bu gücün güçlü iktidardan geçtiğini belirtti. AK Parti ve Türkiye’nin kaderinin beraber olduğunu ifade etti.

'REİSİ ARA' SLOGANLARI SALONDA YANKILANDI

Yıldırım’ın konuşması sonrasında partililer salonda “Reisi ara” sloganları atmaya başladı. Yıldırım, sloganlar üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla aradı.

Erdoğan'ın mesajı, Yıldırım tarafından kürsüdeki mikrofondan dinletildi.

“NELER YAPTIĞIMIZI BİLMEYENLER VAR”

Erdoğan, toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek, 2023'e giden yolda bu tür istişare toplantılarının çok verimli olacağına inandığını söyledi.
AK Parti'nin 19 yılda yaptığı çalışmaların tüm millete anlatılması gerektiğini vurgulayan Erdoğan, "Eğer bunu, millete mal edemiyorsak bilelim ki vebal altında oluruz. Çünkü hala neler yaptığımızı bilmeyenler var. Bunları milletimize anlatmamız lazım." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul yeniden sahibini bulmalı

"İSTANBUL YENİDEN SAHİBİNİ BULMALI"

Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı:

"İstanbul, bu işin adeta lokomotifi durumunda olmalıdır, çünkü lokomotif nereye gidiyorsa vagonlar da oraya gidiyor. İstanbul adeta bu işte lokomotiftir. Türkiye'nin şu anda 15 milyon nüfusuyla İstanbul'un, 2023, ardından 2024 olmak üzere, yeniden sahibini bulması lazım. Bu da AK Parti'dir. Şu anda seçimlerden bu yana İstanbul'da çivi çakılmıyor çivi, ağaç dikilmiyor. İstanbul artık garip. 2023'le birlikte yeniden doğuşu, yeniden dirilişi, başta İstanbul olmak üzere, kazanmamız ve kazandırmamız lazım. Onun için yükümüz ağır, Rabb'im yar ve yardımcımız olsun."

Erdoğan'ın bu sözleri üzerine ise salondaki katılımcılardan, 'Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda' şarkısı duyuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...