Tgrt Haber
12 Mart 2021 14:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mutasyon bizi karar almada zorluyor

Artan vaka sayısı ve mutasyona ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mutasyonun inişli çıkışlı görüntüleri ister istemez bizleri de karar almada zorluyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mutasyon bizi karar almada zorluyor
erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

MUTASYON BİZİ KARAR ALMADA ZORLUYOR
Koronavirüs tedbirleriyle ilgili konuşan Erdoğan, "Mutasyonun inişli çıkışlı görüntüleri ister istemez bizleri de karar almada zorluyorNetice almakta zorlanıyorsak tabii ki vatandaşımızın sağlığını ön plana çıkarmak suretiyle süreci devam ettireceğiz" dedi.

ÇİN'DEN AŞILAR GELMEYE DEVAM EDECEK
Aşılarla ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çin'den de ikinci bir paketin gelmesi söz konusu olabilir. Mutabık kalırsak bir 50 milyon daha Çin'den alabiliriz." dedi.

MISIR İLE DİPLOMATİK TEMAS
Erdoğan, "Mısır ile istihbari, diplomatik ve ekonomik olarak zaten iş birliği sürecimiz devam ediyor. Bunda herhangi bir sıkıntı söz konusu değil." dedi.

SUUDİ ARABİSTAN'IN YUNANİSTAN İLE ORTAK TATBİKAT KARARI 

Erdoğan, Suudi Arabistan'ın Yunanistan ile ortak tatbikatına ilişkin ise "Bunu da Suudi Arabistan yetkilileriyle ayrıca görüşeceğiz ki bu böyle olmamalıydı, olmamalıdır diye düşünüyoruz." açıklamasında bulundu.

TEKRAR KAPANMA İHTİMALİ
Koronavirüsle mücadele kapsamında kademeli normalleşmeyle iligli Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Mümkün olduğunca restoranlar, kafeler, kuaförler, bu açıkladığımız yerlerle ilgili şartları zorlayacağız." dedi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...