Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Aralık 2019 15:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzdeki haftalarda ihaleyi yapıyoruz, Kanal İstanbul'a başlıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah önümüzdeki haftalarda ihaleyi yapıyoruz ve Kanal İstanbul'a başlıyoruz. Bunun çalışması bir haftalık bir yıllık değil ta belediye başkanlığımın sonlarına doğru atılmış bir adımdır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzdeki haftalarda ihaleyi yapıyoruz, Kanal İstanbul'a başlıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İhracatımızı 500 milyar dolara çıkarma hedefimize sıkı sıkıya bağlıyız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemiz ve milletimizle ilgili senaryoları yırtıp atarak, tuzakları parçalayıp geçerek yolumuza devam ediyoruz." diye konuştu. 

"Büyük ve güçlü Türkiye hedefine hiç olmadığımız kadar yakınız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah önümüzdeki haftalarda ihaleyi yapıyoruz ve Kanal İstanbul'a başlıyoruz. Bunun çalışması bir haftalık bir yıllık değil ta belediye başkanlığımın sonlarına doğru atılmış bir adımdır." diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Büyük ve güçlü Türkiye hedefine hiç olmadığımız kadar yakınız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ekonomik güven endeksi kasım ayında yüzde 1,7 oranında artarak 91,3 oldu. Bu alanda son iki aylık yüzde 6,2'yi aştı." bilgisini paylaştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "3. çeyrekteki yüzde 0,9 pozitif büyüme ile ülkemiz yeniden büyüme dönemine girdi." şeklinde konuştu. 

"Malezya'da 17 anlaşma imzaladık"
Erdoğan, "Kasım ayında kurulan şirket sayısı, bir önceki yıla göre yüzde 10,2 oranında artış kaydetti." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm bu gelişmeler işlerin yolunda gittiğini, ekonomik toparlanmanın hızlı bir şekilde sürdüğünü gösteriyor." değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İşte Cenevre ve ardından Malezya. Malezya'da 17 anlaşma imzaladık. İnşallah bu anlaşmalar takibini de yaparak Türkiye'nin sadece bölgede değil, uluslararası camiada da nerelere geleceğini göstermesi bakımından çok önemli." dedi.

"Ana muhalefet, onun yanında bazıları onlar da rahatsız oluyor. Siz kimden yanasınız?"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Libya ile imzalanan anlaşmalar) Bundan birileri rahatsız oluyor, gelgeç... Bir de bakıyoruz ülkemizin içinde ana muhalefet, onun yanında bazıları onlar da rahatsız oluyor. Siz kimden yanasınız?" ifadelerini dile getirdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...