Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Eylül 2020 17:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Otoyol yılda 1,6 milyar lira kazandıracak

Ankara-Niğde Otoyolu Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, otoyolun yılda 1,6 milyar liralık kazanç sağlayacağını belirtti. Erdoğan, "Nice tuzaklarla durduramadıkları Türkiye'yi, ahlak ve vicdan dışı oyunlarla rotasından çıkarmaya çalışanlar hüsrana uğrayacaklardır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Otoyol yılda 1,6 milyar lira kazandıracak
erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-Niğde Otoyolu Açılış Töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Ankara-Niğde otoyolu) Hesaplamalara göre yılda bu otoyol sayesinde ülkemizin vakitten 885 milyon lira, akaryakıttan 743 milyon lira olmak üzere toplamda 1 milyar 628 milyon lira kazancı olacaktır." ifadesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pek çok özelliği ile Ankara-Niğde otoyolu projesiyle geleceğin yolunu inşa ettik." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hedefimiz, 1915 Çanakkale Köprüsü'nü 2022'nin 18 Mart'ında hizmete açmaktır." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seyhan'da, inşasına Devlet Bahçeli Köprüsü adıyla başlanan eserin adını Bahçeli'nin talebiyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olarak belirledik." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pek çok yerde Türkiye'nin ağırlığı bu derece belirgin hissediliyorsa gerisinde sahip olduğumuz siyasi, ekonomik ve askeri güç vardır." dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nice tuzaklarla durduramadıkları Türkiye'yi, ahlak ve vicdan dışı oyunlarla rotasından çıkarmaya çalışanlar hüsrana uğrayacaklardır." ifadesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...