Tgrt Haber
01 Eylül 2019 17:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan pancar alım fiyatını açıkladı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pancar alım fiyatını bu yıl ton başına 235 liradan 300 liraya yükselttiklerini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan pancar alım fiyatını açıkladı
erdoğan,pancar fiyatı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya Mevlana Meydanı'ndaki Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, "Konya metrosunun yapımına başlıyoruz. Bu hattın ilk etabının ihalesini eylül ayında gerçekleştiriyoruz." dedi.

Pancar alım fiyatı
Pancar alım fiyatını bu yıl ton başına 235 liradan 300 liraya yükselttiklerini açıklayan Erdoğan, "Şeker kotalarını düzenleyerek nişasta bazlı şeker oranını % 10'dan % 5'e düşürmüştük. Bu yılın sonunda oranı % 2,5'e kadar indiriyoruz." şeklinde konuştu.

"Terör örgütüne tavır koyamayanlardan siyasetçi olmaz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terör örgütüne tavır koyamayanlardan, 15 Temmuz darbe girişiminin faillerini lanetleyemeyenden, her zeminde ve her zaman ülkesinin yanında yer alamayandan belediye başkanı olmaz, siyasetçi hiç olmaz." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, "Başkalarının ağzına bakılarak yapılan işin adı siyaset değil, nefsaniyettir. Gurur, kibir, bunlarla yol yürüyenler bir yere varamazlar." dedi.

"Terör örgütünün güdümündeki partinin borazanlığına soyunuyorlar"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her fırsatta bir araya geliyorlar, kazandıkları şehirleri, özellikle de İstanbul'u nasıl birlikte yönetebileceklerinin hesabını yapıyorlar. Hatta bununla da kalmayıp bölücü terör örgütüyle ilişkileri yüzünden görevden alınan belediye başkanlarının yanına koşup, onlara destek veriyorlar. Ülkelerinin ve milletinin yanında olacaklarına terör örgütünün güdümündeki partinin borazanlığına soyunuyorlar." şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...