Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Mart 2019 19:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan sahneye çağırmıştı! 14 yaşındaki Emirhan o anları anlattı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kocaeli mitinginde sahneye çağırdığı 14 yaşındaki Emirhan Soydan, "Orada bayılacak gibi oldum, ellerim titredi, direkt sarıldım. Onu çok seviyorum. O an hiç onun yanından gitmemek ondan ayrılmamak istedim." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sahneye çağırmıştı! 14 yaşındaki Emirhan o anları anlattı
emirhan,

Soydan, Milli İrade Meydanı'nda AK Parti tarafından düzenlenen  mitingin ardından, gazetecilere yaptığı açıklamada, miting alanında partililerin  kendisini kaldırdığını belirterek, "Tayyip Dede" diyerek bağırdığını ve bunun  üzerine Erdoğan'ın kendisini görüp çağırdığını söyledi.

Korumaların kendisini sahneye götürdüğünü ifade eden Soydan, "Orada  bayılacak gibi oldum, ellerim titredi, direkt sarıldım. Onu çok seviyorum. O an  hiç onun yanından gitmemek ondan ayrılmamak istedim. Sahneye çıkınca bir an  durdum, 'Gerçek mi, rüyada mıyım?' dedim. Sonra gittim koşa koşa sarıldım  Cumhurbaşkanına. Allah bir daha görüşmek nasip etsin. İnşallah bir daha  görüşürüm." diye konuştu.

Emirhan Soydan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine neden ağladığını  sorduğunu dile getirerek, "Seviyorum, aşığım.' dedim. Sonra zaten oraya döndü,  'Aşıkmış bana.' dedi. Yanında tuttu beni." ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...