Tgrt Haber
15 May 2021 22:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şampiyon Beşiktaş ve taraftarını tebrik etti

Süper Lig'de 2020-2021 Sezonu’nu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş için tebrik mesajı yayımlanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan Beşiktaş ve taraftarlarını kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şampiyon Beşiktaş ve taraftarını tebrik etti
Sondakika,Erdoğan,Türkiye,Beşiktaş,Cumhurbaşkanı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Spor Toto Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu olan Beşiktaş'ı ve tüm Beşiktaş taraftarını canı gönülden tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şampiyon Beşiktaş ve taraftarını tebrik etti

BAKAN BİLGİN'DEN BEŞİKTAŞ'A TEBRİK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Süper Lig 2020-2021 Sezonu şampiyonluğunu kazanan Beşiktaş’ı tebrik ediyor, futbolcularından taraftarına, teknik ekibinden yönetimine tüm Beşiktaş camiasını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

KULÜPLER BİRLİĞİ'NDEN BEŞİKTAŞ'A TEBRİK

Kulüpler Birliği Vakfı, sosyal medya hesabından siyah-beyazlıları tebrik ederek, paylaştıkları mesajda; "Kulüpler Birliği Vakfı olarak Beşiktaş'ın Süper Lig şampiyonluğunu tebrik eder, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılar dileriz" ifadelerine yer verdi.

BAKAN KASAPOĞLU'NDAN BEŞİKTAŞ'A TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig'de 2020-2021 Sezonu’nu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş için tebrik mesajı yayımladı. Bakan Kasapoğlu, "Süper Lig 2020-2021 Sezonu’nda gösterdiği başarılı performansın ardından yarışı şampiyon olarak göğüsleyen Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nü kutluyorum. Üç güzide kulübümüzün Süper Lig’in son haftasına kadar sürdürdüğü zirve mücadelesinde kazanan Türk futbolu oldu. Bu çetin mücadele sonucunda ipi göğüsleyen Beşiktaş’ın bu başarısında emeği geçen başta futbolcular ve teknik ekip olmak üzere, yönetimi ve siyah-beyazlı camiayı tebrik ediyorum. Önümüzdeki sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil edecek olan Beşiktaş’a başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...