Tgrt Haber
24 Aralık 2018 15:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye Kürtlerini PKK/PYD zulmüne terk etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Engelli Vatandaşların ve Devlet Korumasından Yararlanmış Gençlerin Kamu Kurumlarına Yerleştirilmesi Töreni’nde önemli açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan konuşmasında, "Suriye Kürtlerini PKK'nın eline bırakmayacağız..." ifadelerine yer verdi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye Kürtlerini PKK/PYD zulmüne terk etmeyeceğiz
erdoğan,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Engelli Vatandaşların ve Devlet Korumasından Yararlanmış Gençlerin Kamu Kurumlarına Yerleştirilmesi Töreni'nde katılımcılara hitap ediyor.

 

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

İlk defa devlet korumasındaki gençlerimiz, öğretmenlik, doktorluk, hemşirelik gibi görevlere atanıyor.

Engellerin evlatlarımızın zihinlerinde veya uzuvlarında değil onları eksik olarak gören kalplerde olduğunu düşünüyoruz.

Sahipsiz kalan her çocuğun annesi de babası da devlettir. Yetimine, garibine, mağduruna, mazlumuna sahip çıkmayan devlet, bizim gözümüzde devlet değildir. Aynı şekilde vatandaşını güven ve huzur içinde tutmayan, çalışması, üretmesi, refahını yükseltmesi için imkan sağlamayan devlet de bizim nazarımızda devlet değildir.

Önümüzdeki dönemde de, bu ülkede tek bir sahipsiz vatandaşımızı, muhtaç insanımızı bırakmayana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Birbirimizle uğraşmayı bırakacağız birbirimizi Allah için seveceğiz.

Suriye Kürtlerini PKK'nın eline terk etmeyeceğiz...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...