Tgrt Haber
27 May 2020 09:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi, teşkilat sahaya iniyor

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz' açıklamasının detayları belli oldu. Koronavirüs ile mücadelede normalleşme sürecine ilişkin tedbirler yavaş yavaş hayata geçirilirken; AK Parti de kendi içinde normalleşmenin adımlarını atmaya başlıyor. .

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi, teşkilat sahaya iniyor
saha,

Koronavirüsle mücadelede normalleşme sürecine ilişkin tedbirler yavaş yavaş hayata geçirilirken; AK Parti de kendi içinde normalleşmenin adımlarını atmaya başlıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilat üyeleriyle bir araya geldiği toplantılarda “Size güveniyorum. Çalışmalarınıza devam edin. Sahaya inin ve işi sıkı tutun” dediği öğrenildi.

YENİ GÖNÜL SEFERBERLİĞİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz” açıklamasının detayları da belli oldu. Milletvekilleri başta olmak üzere teşkilat bugünden itibaren sahaya inecek. Köylere kadar gidecek olan teşkilat, vatandaşın pandemi sürecinde derdini dinleyecek. Vatandaşın ihtiyaçları sorulup, ihtiyaçların karşılanması için gerekli adımlar atılacak. Teşkilat gerektiği zaman maske dağıtımı da yapacak.
Toplantıda koronavirüs sebebiyle ertelenen kongreler de gündeme geldi. Hazırlanan takvime göre, yarım kalan ilçe kongrelerinin temmuzda, il kongrelerinin de ağustos sonu eylül başı gibi yapılması öngörülüyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önümüzdeki hafta Ankara’daki mesaisine başlaması planlanıyor. Bu kapsamda Genel Merkez’de ateş ölçümü ve giriş çıkışlarda termal kamera sistemi gibi güvenlik tedbirlerinin yanı sıra bu hafta tüm personele koronavirüs testi yapılmaya başlandı.

Türkiye Gazetesi / Damla Peker

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...