Tgrt Haber
10 Kasım 2021 18:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Karamollaoğlu görüşmesinde koltuk detayı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu arasında gerçekleşen Beştepe’deki görüşmedeki koltuk detayı dikkat çekti. Karamollaoğlu, görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, "Çok dostane bir görüşme oldu" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Karamollaoğlu görüşmesinde koltuk detayı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Temel Karamollaoğlu,Saadet Partisi,görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu arasında Beştepe’de kritik bir zirve görüşme gerçekleştirdi. Şubat 2018'de AK Parti Genel Merkezi'ndeki ve Eylül 2019'da ise Cumhurbaşkanlığı'ndaki görüşmenin ardından Karamollaoğlu, ilk kez Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya geldi.

GÖRÜŞMEDE KOLTUK DETAYI ÇEKTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Karamollaoğlu’nun basına kaplı gerçekleştirilen görüşmede koltuk detayı dikkat çekti. Karamollaoğlu'nun Erdoğan'ın yanındaki tekli koltuk yerine üçlü koltuğa oturması dikkat çekti. Görüşme 2 buçuk saat sürerken Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, görüşme sonrası açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Karamollaoğlu görüşmesinde koltuk detayı!

“DOSTANE GÖRÜŞME OLDU”

Görüşmeye dair bilgiler veren Karamollaoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızla bir görüşme talebimiz olmuştu. Bugüne randevu verdiler. 2 saat kadar uzunca bir zaman hem ülkemizin hem dünyanın neredeyse temas etmediğimiz meselesi kalmadı. Bazı noktalarda aynı fikirleri bazı noktalarda da farklı fikirleri belki taşıyoruz ama çok dostane güzel bir görüşme oldu. Onun ötesinde de söyleyecek başka bir şey bulamıyorum. Teşekkür ediyorum ilginiz için" diye konuştu.

BAHÇELİ TEKLİ KOLTUĞA OTURMUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki hafta önce MHP lideri Devlet Bahçeli'yi Beştepe'de kabul etmişti. Görüşmede Bahçeli, Erdoğan'ın yanındaki tekli koltuğa oturmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Karamollaoğlu görüşmesinde koltuk detayı!

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...