Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Temmuz 2021 11:11

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli aşı için tarih verdi

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla verdiği mesajda, yerli aşı TURKOVAC'ın yıl sonuna kadar kullanımda olacağını duyurdu.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli aşı için tarih verdi
cumhurbaşkanı,recep tayyip erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı öncesi yayınladığı mesajla Türk halkının bayramını kutladı. Koronavirüs salgınıyla mücadele konusunda aşılamanın önemine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli aşının kullanımı için de yıl sonunu işaret etti.

VATANDAŞLARA AŞI ÇAĞRISI

Aşılama çalışmaları hakkında bilgi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu yıl salgını önemli ölçüde kontrol altına almış, normalleşme adımlarını atmış bir ülke olarak, bayrama biraz daha iyi şartlarda kavuştuk" dedi. Türkiye'nin aşılamada dünya ortalamasına göre iyi seviyede olduğunu ve aşı tedariki konusunda herhangi bir sıkıntı bulunmadığını belirten Erdoğan, "Tüm vatandaşlarımızı, artık 18 yaş üzerindeki herkesin istifadesine sunduğumuz aşı hizmetinden yararlanmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

TURKOVAC İÇİN TARİH BELLİ OLDU

Yerli aşının yıl sonuna kadar kullanımda olacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aşılama yoluyla vaka, hasta ve vefat sayılarında sağlayacağımız ilerleme, bireylerin sağlığı, milletin morali ve ülkenin hedefleri bakımından kritik öneme sahiptir" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...