Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Şubat 2019 16:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara'da müjde üstüne müjde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Sincan'da toplu açılış töreninde açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara'da müjde üstüne müjde
erdoğan,müjde

İşte Başkan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Sevgili Ankaralılar hepinizi hasretle, muhabbetle selamlıyorum. Bugün Ankara'nın en hızlı büyüyen ve büyüme potansiyeli taşıyan ilçelerinden biri olan Sincan'da olmaktan dolayı ayrıca memnuniyet duyuyorum. Sincan, tarihi ve insan zenginliği ile önemli bir ilçededir. Sincan'da insanlar ahenk içinde yaşıyorlar. Merhum Abdurrahim Karakoç 28 yıl Sincan'da yaşamıştır. Sincan işte böylesine büyük zenginliklere ev sahipliği yapmıştır. Sincan, tevekkülün, huzurun kıymetini çok iyi bilir. Bozkırın ortasından kurulan bu ilçemizi hergün ileri bir noktaya taşıyoruz. Sincan'ın nüfusu artmakla kalmıyor aynı zamanda yıldızı da parlıyor.

MÜJDELERİMİZ VAR

Bugün açılışını yapacağımız 56 milyon liralık eserler çalışmalarımızın sadece bir parçasını oluşturuyor. Sincan için çok önemli müjdelerimiz var. İki etaptan yapılacak bir Millet Bahçesi yapacağız. Sera Parkı'nın hemen üstünde kurulacak Millet Bahçesi, Sincanlıları sanatla ve sporla bir araya getirecek. Temelli Göleti Millet Bahçesidir. Bu eser Ankara'nın giriş kapısı diyebileceğimiz Temelli'deki göletin çevresinde olacaktır. Önemli projelerden biri de iki kilometrelik tramvay hattıdır. Belediyecilik AK Parti'nin işidir. İzmir körfezi pislikten, kokudan geçilmiyor. Sincan, 31 Mart'ta bir kez daha AK Parti diyor muyuz? 31 Mart'ta tercihimizi hizmet siyasetinden yana kullanıyor muyuz? 17 yıldır ülkemizi kalkındırmanın, milletimizin refahını artırmanın mücadelesini yapacağız. Önümüzdeki günlerde Ankara'daki şehir hastanemizin açılışını yapacağız.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...