Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Aralık 2021 23:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Asiye' paylaşımı: Tedavisi en ideal şekilde yapılacak

Gaziantep'te pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in tedavisinin en ideal şekilde yapılacağını dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, süreci hassasiyetle takip edeceklerini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Asiye' paylaşımı: Tedavisi en ideal şekilde yapılacak
Gaziantep,,pitbull,,Asiye Ateş,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in durumuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

ASİYE'NİN BABASI İŞE YERLEŞTİRİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Gaziantep'teki pitbull saldırısına ilişkin, şunları kaydetti:

Gaziantep'te bir köpeğin saldırısı sonucu ağır şekilde yaralanan Asiye kızımızı dün gece ambulans uçakla, alanında hem ülkemizde hem de dünyada parmakla gösterilen doktorlarımızın olduğu Antalya Üniversitesine naklettik. İnşallah tedavisini en ideal şekilde yapacağız.

Asiye yavrumuzun bu menfur hadise sonrası işten çıkarılan babasını da çok daha iyi bir yerde çalışmak üzere sevk ediyoruz. Süreci hassasiyetle takip edeceğiz.

BELEDİYELERE ÇAĞRIDA BULUNDU

Sahipsiz hayvanların sokaklardan alınarak temiz ve güvenli ortamlara taşınmasını önemli bir hizmet olarak gördüğünü belirten Erdoğan şöyle dedi:

Tüm belediyelerimize hem vatandaşlarımızın güvenliğini sağlayacak hem bu canları koruyacak adımları süratle atmaları çağrısında bulunuyorum.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...