Tgrt Haber
03 Ekim 2021 21:13

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye taziye telefonu

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Haraket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile telefonda görüşerek, MHP Bartın teşkilatını taşıyan aracın kaza yapması sonucu hayatını kaybedenler için taziyelerini iletti.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye taziye telefonu
Son dakika,Cumhurbaşkanı Erdoğan,Devlet Bahçeli,Kaza,Taziye

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, MHP Bölge İstişare Toplantısı'na katılmak için Ankara'ya giderken trafik kazasında hayatını kaybeden Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve MHP teşkilatından Murat Sevilmiş’e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve MHP camiasına başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kazada yaralananlara da şifa temennisinde bulundu.

NE OLMUŞTU?

Bugün sabah saatlerinde gerçekleşen kazada, Bartın'da MHP kafilesini Ankara'daki bölge toplantısına götürmek amacıyla yola çıkan minibüsün devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybederken 19 kişi yaralanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...