Tgrt Haber
21 Ocak 2019 20:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gani'ye taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afgan Cumhurbaşkanı Gani'ye Vardak'taki patlamada hayatını kaybedenler için taziye mesajı gönderdi ve terör saldırısını kınadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gani'ye taziye mesajı
erdoğan,,taziye,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afganistan'da bugün yaşanan terör saldırısıyla ilgili Afgan mevkidaşı Eşref Gani'ye başsağlığı mesajı gönderdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında Vardak vilayetinin merkezi Meydan Şehir’de gerçekleştirilen patlamada, çok sayıda Afgan güvenlik güçleri mensubunun hayatını kaybettiğini ve yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında şu ifadeler kullandı:

"Bu menfur terör saldırısını kınıyorum. Türkiye’nin terörle mücadelesinde dost ve kardeş Afganistan’ın yanında olduğunu bir kez daha yineliyorum.
Hayatını kaybeden kardeşlerime Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, Zat-ı Devletleri’nin şahsında dost ve kardeş Afgan halkına milletim ve şahsım adına başsağlığı diliyorum." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...