Tgrt Haber
06 Mart 2019 16:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete eleştiri: Yunan gazetelerine manşet oluyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya mitingde halka hitap etti. Erdoğan, "Meclis kürsüsünden Rumlarla aynı dili konuşup, Rum tezlerine sözcülük, borazanlık yapıp Yunan gazetelerine manşet oluyorlar. Geldiğimiz nokta itibarıyla Türkiye'de artık muhalefet açığı değil, devşirme muhalefet sorunu vardır" dedi. Erdoğan, "23 bin TIR dolusu silahla donatılan bir katil sürüsünü, CHP Genel Başkanı 'kanarya severler derneği' gibi mi görüyor?" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete eleştiri: Yunan gazetelerine manşet oluyorlar
recep tayyip erdoğan,malatya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Bizde millete efendilik yoktur, hizmetkarlık vardır.

24 Haziran'da mesajı aldık ve hemen çalışmaya başladık. Sizlerin emanetine asla halel getirmeyeceğiz.

Türkiye tarihinde ilk kez kendi gemileriyle doğu Akdeniz'de doğal gaz arıyor. CHP'liler bunu bile diline doluyor. CHP milli irade düşmanları tarafından kullanılan bir koçbaşına dönmüştür. CHP bugün kimlik bunalımı yaşamaktadır.

Kılıçdaroğlu'na: PKK'yı 'Kanarya sevenler derneği' gibi mi görüyor?
Şimdi soruyorum, Bay Kemal aylardır bir şey söylüyorum ben. Bugüne kadar 23 bin TIR dolusu silahla donatılan, Suriye'de binlerde insanı katleden, yüzbinlercesini sürgün eden 10-12 yaşındaki çocukların eline silah verip zorla savaştıran bir katil sürüsünü CHP Genel Başkanı 'kanarya severler derneği' gibi mi görüyor. Geçenlerde bir ulusal televizyon kanalında 'YPG bize saldırmaz' diyen Bay Kemal'e soruyorum. Hadi YPG terör örgütünün Suriye'de işlediği insanlık suçlarını duymadın, görmedin, Peki bu örgütün Türkiye'deki eylemlerinden de haberin yok mu? PKK'yı Avrupa Birliği terör örgütü ilan ediyor. Ya sen. 'Kanaryalar derneği mi' ilan ediyorsun. Ya sen menem insansın? Hiçbir şeyden haberin yok. 9 kere mağlup oldun, yine koltukta oturuyorsun. YPG’nin Çalık camiinde şehit ettiği kardeşlerimizden de mi habersizsin. Kendi ülkesinin gerçeklerinden bu derece habersiz bir muhalefet partisi olmaz.

Yunan gazetelerine manşet oluyorlar
Meclis kürsüsünden Rumlarla aynı dili konuşup, Rum tezlerine sözcülük, borazanlık yapıp Yunan gazetelerine manşet oluyorlar. Geldiğimiz nokta itibarıyla Türkiye'de artık muhalefet açığı değil, devşirme muhalefet sorunu vardır.

Son zamanlarda HDP'liler bir şey uydurmaya başladılar, 'Erdoğan, HDP'ye oy verenleri terörist ilan ediyor...' Hiçbir yerde benim böyle bir ifadem olmamıştır ama başındakiler olarak sizler teröristsiniz. Çünkü, sizler bu terör örgütüne destek verdiniz, veriyorsunuz.

Belediyelerinize gönderilen paraları Kandil'e gönderen sizsiniz. Niçin buralar kayyuma teslim edildi, yargı bu kararı neden verdi, işte bundan verdi. Bundan sonra da aynı şey olursa aynı kararı ben inanıyorum ki bizim yargımız alacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...