Tgrt Haber
27 Nisan 2022 21:32 - Güncelleme : 27 Nisan 2022 22:04

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete Osman Kavala tepkisi: Türkiye'nin Soros'uydu

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Osman Kavala'nın Gezi Parkı davasında ağırlaştırılmış hapis cezasına çarptırılmasını eleştiren muhalefete sert sözlerle yüklendi. Türkiye'nin hukuk devleti olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu karar bazı çevreleri rahatsız etti. Kimse kusura bakmasın. Bu adam Türkiye'nin Soros'uydu" ifadelerini kullandı. Pençe-Kilit operasyonunda şu ana kadar 5 askerin şehit olduğunu, 60'a yakın teröristin ise etkisiz hale getirildiğini söyleyen Erdoğan, "Artık bu işlerden taviz yok. Bundan sonraki operasyonlarımız devam ediyor ve edecek" dedi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete Osman Kavala tepkisi: Türkiye'nin Soros'uydu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da sivil toplum kuruluşları ile iftar programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Ne terör örgütleirnin kalleş elleri ne de siyasetteki uzantılarının hedef göstermeleri bizleri milletimize hizmetten alıkoymayacaktır.

Ömrümüzü adadığımız dava hak ve hakikat davasıdır.

Türkiye'nin son 20 yılı en büyük demokrasi ve kalkınma hamlelerinin yaşandığı dönemdir.

MUHALEFETE OSMAN KAVALA TEPKİSİ

En son bir zatla ilgil karar bazı çevreleri rahatsız etti. Bu adam Türkiye'nin Soros'uydu Gezi olaylarının perde arkasındaki organizatörüydü. Bu karar malum çevreleri rahatsız etti. Kusura bakmasınlar, bu ülkede hukuk var. Bu yargı da kararlarını hakkın egemen olması için gerçekleştiriyor.

Çevreciliğin destanını bu ülkede biz yazdık. 5 milyon fidan ağaç dikerek yaptık. 12 tane ağacın nakli için ağaçlar sökülüyor dediler. Ekonomimizi çökertmeye heveslendiler.

Yıllardır besledikleri ne kadar yılan varsa hepsini üzerimize saldılar. Önce Allah'ın yardımı snra milletimizin desteğiyle bu saldırıları püskürtmeyi başardık. Milletin iradesini sırtlanlara, alçaklara çiğnetmedik.

"60'A YAKIN TERÖRİST ETKİSİZ HALDE"

Her karışı şehit kanlarıyla yorulmuş bu mübarek vatanı ne teröristlere ne terör destekçilere ne içimizdeki taşeronlara bırakmayacağız. 5 tane şehidimiz oldu, 60 civarında teröristi etkisiz hale getirdik, öldürdük. Parlamentonun içinde ana muhalefetin sesi çıkmadı. Malum parti müsveddesi olanlar 'nasıl böyle yaparlar, nasıl öyle yaparlar' diye önümüzü kesmeye çalıştılar. Ne derseniz deyin, oraya benim komandom girecektir ve girdi.

PENÇE-KİLİT OPERASYONU MESAJI: ARTIK BU İŞTEN TAVİZ YOK

Artık bu işlerden taviz yok. Sınır, sınırın ötesinde 30 kilometre, oraya kadar gireceğiz dedik ve girdik. Bundan sonraki operasyonlarımız devam ediyor ve edecek. Millet adına karar veren mahkemelerin darbecileri yargılayarak hak ettikleri cevabı vermesi milletimiz adına kazançtır. Allah razı olsun diyorum."

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...