Tgrt Haber
06 Temmuz 2022 19:52 - Güncelleme : 06 Temmuz 2022 20:51

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 mesajı: En küçük zafiyetin bedeli ağır olur, kazanmamız şart

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski belediye başkanları ile buluşmasında 2023 seçimlerine ilişkin önemli mesajlar verdi. En küçük bir zafiyetin millet için çok ağır bedelleri olacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu seçim kızgınlıkla, kırgınlıkla, nefsaniyetle hareket edilebilecek bir seçim değil. Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasından taviz vermemek için kazanmamız şart" ifadelerini kullandı. Hayat pahalılığıyla ilgili de konuşan Erdoğan, "Ekonomideki son durumun insanlarımızın belini büktüğünü gayet iyi biliyoruz. Önümüzdeki şubat-mart aylarında enflasyonu kontrol altına alacağız" dedi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 mesajı: En küçük zafiyetin bedeli ağır olur, kazanmamız şart
Cumhurbaşkanı Erdoğan,seçim,enflasyon

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da Geçmiş Dönem Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Sizler AK Parti'nin bugünkü temsilcisi olduğu kadim medeniyet davamıza gönüller kazanarak katkı vermiş bir kadrosunuz. Belediye başkanlığınız döneminde gerçekleştirdiğiniz eser ve hizmetlerle adlarınızı tarihe yazdırmış bir kadrosunuz. Sizler eserlerinizde hem bu dünyada kamil insan sıfatına kavuşmuş, hem de öteki dünyada inşallah rıza-ı ilahiye müyesser olmuş insanlarsınız.

"40 YILLIK MÜCADELE GEÇMİŞİMİZ VAR"

İnşallah bu birlikteliğimizi son nefesimize kadar sürdüreceğiz. Ebedi alemde hep birlikte peygamber efendimizin aleyhüsselatı vesselamın sancağı altında biraraya geleceğimizi umut ediyorum. Şu anda karşımdaki muhteşem tablo bir anda oluşmadı. Buradaki kardeşlerimle kimiyle kırk yıllık, kimiyle çeyrek asrı geçen mücadele geçmişimiz var. Nice siyasi başarının, seçim zaferinin sevincini hep birlikte yaşadık. Ülkemize kazandırdığımız nice yatırımın mutluluğunu birlikte yaşadık. Nice badireleri birlikte aştık. Kurulan tuzakları birlikte bozduk.

Dünyada pek az lidere, pek az yöneticiye böylesine köklü, geniş, kaliteli, vefalı bir kadro ile birlikte yol yürümek nasip olmuştur. AK Parti inançlı ve azimli bir kadronun Türkiye yönetimine talip olmasıyla ortaya çıkmıştır. Önce şehirlerimizi değiştirdik, geliştirdik. Ardından 81 vilayeti ve 85 milyonu aşan vatandaşımıza tarihi dönüşümü yaşattık. Geçmişte rahmetli Menderes ve Özal'ın başlattığı reformları çok daha fazlasıyla hayata geçirmek bize nasip oldu. AK Parti'yi kuran da, onu 15 ay içinde iktidara getiren de, istikamet gösteren de milletimizin bizatihi ta kendisidir.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 mesajı: En küçük zafiyetin bedeli ağır olur, kazanmamız şart

ANKARA VE İSTANBUL SEÇİMLERİ

En son 2019 seçimlerinde büyük şehirlerin yüzde 52'sini, diğer illerin yüzde 55'ini kazanarak, mahalli idarelerdeki gücümüzü bir kez daha gösterdik. Elbette İstanbul ve Ankara gibi, ülkemizin en büyük iki şehrinin altını çiziyorum, 'başkanlık' nezninde kaybedilmiş olmasından üzüntü duyduk.

Bakın seçimi kaybettik demiyorum, sadece başkanlık nezninde diyorum. Çünkü meclislerini, Ankara'nın da İstanbul'un da biz kazandık. Bir belediye dediğimiz zaman, olay sadece başkan değildir. 

Bu şehirlerdeki seçimlerin oy oranlarımız gerilediği için değil, rakiplerimizin tamamı birleştiği için kaybedildiği bir gerçek. Buna rağmen elde ettiğimiz tecrübeleri göz önünde bulundurarak kayıplarımızı ilk fırsatta telafi etmekte kararlıyız.

DODURGA SEÇİMLERİ

Geçtiğimiz hafta yapılan Çankırı Dodurga seçimleri, Anadolu irfanının bir göstergesi olarak siyasi tarihimizdeki yerini almıştır. Buradan Dodurgalı kardeşlerime teveccühleri için bir kez daha teşekkür ediyorum.

Türkiye 2023 Haziran'ında yapılacak yakın tarihinin en önemli seçimlerinden birine hazırlanıyor. Vesayet güçleri, terör örgütleri, darbeciler, siyasi ve ekonomik tetikçilerle adeta boğuşarak geldiğimiz yer sadece bizim değil ülkenin ve milletin geleceğini belirleyecek derecede mühimdir. Siyasi hayatımızın her günü milli iradenin tesisi için canhıraş bir tecrübeyle geçti. Bugün Türkiye'nin demokratik standartları da eser ve altyapısıyla gelişmiş ülkelerle boy ölçüşecek seviyededir.

ENFLASYON İÇİN TARİH VERDİ

Ülkemiz dünyanın en gelişmiş 10 ülkesi arasında yer almaya her zamankinden yakındır. Sıkıntılarımız mevcuttur. Özellikle ekonomide ortaya çıkan hayat pahalılığının insanlarımızın belini büktüğünü gayet iyi biliyoruz. Asgari ücretten memur ve emekli maaşlarına kadar gelir seviyelerini artırarak sıkıntıları hafifletmeye çalışıyoruz.

Dünyanın resesyon eşiğinde bulunması ülkemizin büyütme esasına dayalı programı ne kadar isabetli olduğunu gösteriyor. Kimseyi işsiz aç açıkta bırakmadık. Önümüzdeki şubat-mart aylarında enflasyonu kontrol altına alarak devam edeceğiz. 

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 mesajı: En küçük zafiyetin bedeli ağır olur, kazanmamız şart

'FETÖ' NATO KAYITLARINDA

NATO zirvesinde kimlerle neyi nasıl konuştuğumuzu herhalde takip ettiniz. NATO'nun kayıtlarına PKK girmiştir, YPG girmiştir, PYD girmiştir ama hepsinden öte FETÖ bir terör örgütü olarak girmiştir. Bu nasıl oldu peki? Biz gerek NATO Genel Sekterine, gerek diğer Cumhurbaşkanı ve Başbakan'a 'bunlar bizim kırmızı çizgimizdir, Kusura bakmayın bunlar olmaz ise biz bu imzayı atmayız' dedik. 

2023 MESAJI: KAZANMAMIZ ŞART

Bu seçim, kızgınlıkla, kırgınlıkla, nefsaniyetle hareket edilebilecek bir seçim değildir. Ülkenin yönetimindeki en küçük bir zafiyetin milletimize çok ağır bedelleri olacaktır. Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasından taviz vermemek için Meclis'te Cumhur ittifakının, Cumhurbaşkanlığında bizim kazanmamız şart. Bizim hakkı dile getirdiğimiz her yerde muhalefetin yalanları ile insanları zehirlemeye çalışacağını unutmayacağız."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
GULSAH DOGAN 6 Temmuz 2022 22:08

SN CUMHURBASKANIMIZI COK SEVİYORUZ ALLAH BASIMIZDAN EKSİK ETMESİN SAYGILAR HEDEF 2023

GULSAH DOGAN 6 Temmuz 2022 21:39

SAYIN CUMHURBASKANIMIZI COK SEVİYORUZ SAYGILAR

Sonraki Haber Yükleniyor...