Tgrt Haber
15 Ağustos 2022 19:34 - Güncelleme : 15 Ağustos 2022 21:03

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sosyal konut müjdesi: Süratle yapıp milletimize sunacağız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin kuruluşunun 21'inci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte önemli açıklamalarda bulundu. Yıllardır sürdürdükleri kutlu mücadeleyi 2023 seçimlerini kazanarak taçlandıracaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dönemde körüklenen ırkçı ve mezhepçi nefretin milli birlik ve beraberliği bozmasına izin vermeyeceklerini vurguladı. Konuşmasında bazı müjdeler de veren Erdoğan, TOKİ vasıtasıyla yapılacak yeni konutları kısa sürede vatandaşlara sunacaklarını belirtti. Yerli otomobil TOGG'un 2023'ün ilk çeyreğinde yollarda olacağını dile getiren Erdoğan, Ankara'da ise ikinci şehir hastanesini açacaklarını kaydetti.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sosyal konut müjdesi: Süratle yapıp milletimize sunacağız
AK Parti,Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 21. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'nda açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"AK Parti ailesinin sevgili mensupları, değerli dava ve yol arkadaşlarım, Cumhur İttifakı'nda birlikte yol yürüdüğümüz yol arkadaşım Sayın Devlet Bahçeli, sizleri hürmetle selamlıyorum. Rabbime bana sizler gibi rol arkadaşları verdiği için hamd ediyorum.

Bir idik 21 olduk. Birbirimize kardeş olduk. Millete hizmetkar olduk. Yürüdük elhamdulillah. Girdiğimiz yüce gönüllere, sevgiyi muhabbeti kalplere saçtık elhamdulillah. Dirildik pınar olduk, irkildik ırmak olduk, dünya ile yarışır olduk, aştık elhamdulillah. Beri gel kucaklaşalık uzak isek yakınlaşalım. Ülkemizi daha da büyütelim.

Türkiye 2023 vizyonunu artık demokraside ve kalkınmada eksiklerini tamamlamada değil, siyaseti ve ekonomisiyle, dünyanın en büyük ülkeleri arasında yer alma ilkesiyle inşa etmektedir. İçerideki gafillerin bizi bu yoldan alıkoymasına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Ülkemize eski Türkiye'nin oyunları, tuzaklarıyla irtifa kaybettirilmesine izin vermeyeceğiz.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sosyal konut müjdesi: Süratle yapıp milletimize sunacağız

"IRKÇI VE MEZHEPÇİ NEFRETE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ"

Hele hele son günlerde ne idiği belirsiz tipler tarafından körüklenmek istenen ırkçı ve mezhepçi nefretin, milletimizin birliğini, beraberliğini, ebedi kardeşliğini zedelemesine zinhar müsaade etmeyeceğiz.

Eşref-i mahlukat olan insanı renginden, kimliğinden dolayı hor gören Ebu Cehil zihniyetinden milletimizi ne pahasına olursa olsun korumakta kararlıyız.

Kapı kapı dolaşarak muhalefetin yalanları karşısında hakkı yukarda tutarak yapacağız. Yol arkadaşlarımdan İbrahim'in ateşine su taşıyan karınca misali var gücüyle çalışmasını bekliyorum

Gençler unutmayın, omuzlarınızda ağır bir yük taşıyorsunuz, sadece 85 milyon değil, gönül coğrafyamızdaki yüz milyonlarca kardeşimizin umudunu taşıyorsunuz.

"TEK SERMAYESİ AK PARTİ HUSUMETİ OLANLAR, SADECE SOSYAL MEDYA MECRALARINDA REVAÇ BULUYOR"

Esasen bizim 2023 hedeflerimizin karşısına tek parti CHP'si devrinin zulüm ve sefalet uygulamalarını güzellemeleriyle çıkanlara artık kimse itibar etmiyor. Yine bizim 2053 vizyonumuzun karşısına inşa ettiğimiz eserleri yıkma, yaptığımız hizmetleri tersine döndürme vaadiyle çıkanlara kimse kulak vermiyor. Tek sermayesi Ak Parti, Cumhur İttifakı ve Tayyip Erdoğan husumeti olanlar, sadece her tarafı buram buram manipulasyon kokan sosyal medya mecralarında ve Türkiye düşmanı çevrelerde revaç buluyor. Tabi bir de bunların yanında PKK'sından FETÖ'süne tüm terör örgütleriyle, bunların sivil görünümlü uzantıları var.

ANKARA'YA 2. ŞEHİR HASTANESİ GELİYOR

Eğitimde bu adımları atarken, sağlıkta neler yaptık? 19 tane dev şehir hastanemiz var. 26 bin kapasiteye sahip. İstiyoruz ki hiçbir ilimizde bu sorun yaşanmasın. Ankara'da ikinci şehir hastanesini de açıyoruz. Bunları biz yaptık. Bu tür hizmetleri yapmak AK Parti'ye yaraşır. Eğitim-Araştırma hastanelerimiz aynen devam ediyor.

Sayın Kılıçdaroğlu sen SSK'nın başındaydın. Çık da de ki; şu hastaneyi de ben yaptım. Kılıçdaroğlu'nun o kurumu çökertmesi yeter.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sosyal konut müjdesi: Süratle yapıp milletimize sunacağız

6'LI MASAYA TEPKİ

Her ne kadar birileri hala ülkemizi; vesayet özlemcisi, çatışmadan beslenen iklimine geri döndürmek istiyorlarsa da bunu başaramayacaklar. Bunların kurduğu masaya payanda olanlara ise biz sadece acıyoruz. Biz Türkiye'yi bir asır öne çıakrmaya çalışırken, bir asır geriye döndürmeye çalışanlara gereken cevabı vereceğiz. Yaptığımız eserleri yıkma vaadiyle çıkanlara kimse karşılık vermiyor.

Milletimiz iradesini sandığını yansıtırken gözettiği ölçüler çok farklıdır. Önce bu ülkeye kazandırılan eserlere bakılacaktır. Eğitimde AK Parti iktidarı neler yaptı, sağlıkta, ulaşımda, dış politikada neler yaptı. A'dan Z'ye benim milletim bunları gözden geçirecek. Ardından kendisi ve evlatları için en iyi geleceği kimin hazırlayacağına bakacaktır.

SOSYAL KONUT MÜJDESİ

TOKİ kanalıyla milletimiz konut almaya hazırsa; Çevre Şehircilik Bakanlığımız süratle bu konutları yapacak. Milletimizin satın almasına sunacağız.

2023'ün ilk çeyreğinde otomobilimizi yollarda görmeye başlayacağız. Karadeniz'de 540 milyar metreküp gaz rezervi keşfettik. 2023'ün ilk çeyreğinde gazı çıkarmayı başlayacağız."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sayin15 Ağustos 2022 23:49

Sayin cumhur baskanim nice nice 21 birinci yillara hep beraber insaalah

Sonraki Haber Yükleniyor...