Tgrt Haber
26 May 2022 00:09 - Güncelleme : 26 May 2022 05:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Hainlere cevabını yeni operasyonlarla vereceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından şifrelerini verdiği Suriye'de yeni askeri harekatla ilgili bir kez daha konuştu. Terörle mücadelede şehitlerin kanının yerde bırakılmadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hain saldırıların cevabını yeni operasyonlarla vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Hainlere cevabını yeni operasyonlarla vereceğiz
Cumhurbaşkanı,Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, THY Avrupa Ligi şampiyonu Anadolu Efes Basketbol Kulübü'nün yöneticileri, teknik heyeti ve sporcularını kabul etti.

Görüşmede terörle mücadele mesajı da veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu hain saldırılara cevabımızı yeni operasyonlarla vermeyi sürdüreceğiz" dedi.

"ASKERLERİMİZİN KANINI YERDE BIRAKMADIK"

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan 5 askere Allah'tan rahmet dileyen Erdoğan, "Askerlerimizin tek damla kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız. Bu hain saldırılara cevabımızı yeni operasyonlarla vermeyi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Hainlere cevabını yeni operasyonlarla vereceğiz

ERGİN ATAMAN'IN TÜRKÇE MESAJI DAMGA VURMUŞTU

Anadolu Efes ile üst üste ikinci kez THY Euroleague şampiyonluğu yaşayan Ergin Ataman, Sırbistan'daki dev zaferin ardından verdiği röportajda Türkçe konuşmayı tercih edip tüm dünyaya şu sözlerle seslenmişti:

"Bu takımla gurur duyuyorum. Türkiye'de kanını, canını feda eden tüm Türk halkına armağan olsun. En büyük biziz. Şampiyon olacağız dedik. Şampiyon olduk. Bu kadar! İşte Türk insanı."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Hainlere cevabını yeni operasyonlarla vereceğiz

ÖLDÜRÜLEN TERÖRİST SAYISI 100'Ü GEÇTİ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), dün Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerin şehit olduğunu, 2 askerin yaralandığını bildirmişti.

Saldırının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri, Pençe-Kilit bölgesindeki operasyonlarına hız vermişti. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe Kilit Operasyonu'nda bugüne kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısının 100'ü geçtiğini açıklamıştı.

YENİ OPERASYONU KABİNE'DE DUYURMUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada, "Güney sınırlarımız boyunca 30 kilometre derinliğinde güvenli bölgeler oluşturmak için başlattığımız çalışmaların eksik kalan kısımlarıyla ilgili yeni adımları da yakında atmaya başlıyoruz. Ülkemize ve güvenli bölgelerimize sık sık yapılan saldırıların, tacizlerin, tuzakların merkezi konumundaki alanlar harekat önceliğimizin başında yer almaktadır. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, istihbaratımız, emniyet güçlerimiz hazırlıklarını tamamlar tamamlamaz bu operasyonlar başlayacaktır" diye konuşmuştu.

Kaynak: TGRT Haber / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...