Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Ekim 2021 21:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Afrika ziyareti başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 17-20 Ekim tarihleri arasında mevkidaşlarının davetlerine icabeten, Angola, Togo ve Nijerya’yı ziyaret edeceği programın detayları netleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Afrika ziyareti başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan,AFRİKA,,Ziyaret,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afrika’daki bazı ülkelere yapacağı ziyaretin detayları belli oldu. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, 17-20 Ekim 2021 tarihlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Angola, Togo ve Nijerya’yı ziyaret edeceği belirtildi.

TÜRKİYE TARİHİNDE BİR İLK

Erdoğan’ın Angola’yı ziyaretleri, Türkiye’den bu ülkeye Cumhurbaşkanı düzeyinde yapılan ilk resmi ziyareti teşkil edecek. Togo’ya yapılacak ziyaret de keza Türkiye’den bu ülkeye Cumhurbaşkanı düzeyinde yapılan ilk resmi ziyaret olması yönünden dikkat çekiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Afrika’daki son durağı ise Nijerya’ya olacak. Erdoğan’ın Abuja’da yapılacak resmi temaslarda mevcut işbirliğinin derinleştirilmesi için atılabilecek adımlar değerlendirilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...