Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Temmuz 2022 10:56 - Güncelleme : 03 Temmuz 2022 11:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa’daki mitingi iptal etme nedeni belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa’da gerçekleştireceği miting iptal edildi. Günler öncesinde planlanan mitingin neden iptal edildiğini ise AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın soğuk algınlığı geçirdiği ve bu yüzden mitingi iptal ettiği belirtildi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa’daki mitingi iptal etme nedeni belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan,bursa

Bursa’da günler öncesinde planlanan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı miting iptal edildi. Bursa’daki açılış programına AK Parti Genel Başkan Vekili Binalı Yıldırım katılırken, Yıldırım’ı taşıyan helikopter Bilecik'te acil iniş yaptı. Rahatsızlanan pilot ambulansla hastaneye kaldırılırken, Binali Yıldırım ise başka bir helikopterle Bursa'ya gitti.

AÇILIŞLARI BİNALİ YILDIRIM YAPTI

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin raylı sistemi kentin kuzeyiyle buluşturduğu ‘Kent Meydanı-Terminal tramvay hattı, düzenlenen törenle hizmete girdi.  Kent Meydanı’na kadar tramvayı süren Binali Yıldırım’ın yanı sıra burada düzenlenen törene, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir, Bursa Milletvekilleri ve çok sayıda Bursalı katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa’daki mitingi iptal etme nedeni belli oldu

ERDOĞAN’IN NEDEN KATILMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programını neden iptal ettiği çok merak edildi. Konu ile ilgili AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen'den geldi. Bursa'daki yerel televizyon kanalına açıklamalarda bulundu. Özen, Erdoğan'ın "soğuk algınlığı" nedeniyle programlara katılamadığını söyledi.

Özen şu ifadeleri kullandı;

"Bugün gelen haberle soğuk algınlığı nedeniyle sayın Cumhurbaşkanımızın ziyaretinin ileri bir tarihe ertelenmesi söz konusu oldu. Tabi sayın Cumhurbaşkanımızın sağlığı her şeyden önemli. Bu anlamda en kısa sürede sağlığına kavuşacağını ümit ediyorum."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...