Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Aralık 2018 14:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul adayını açıklamama nedeni

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda 14 ilin belediye başkanı adayını daha açıkladı. Ancak Cumhurbaşkanı'nın belediye başkanlığına aday gösterdiği isimlerin arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı yer almadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul adayını açıklamama nedeni
istanbul büyükşehir belediye,istanbul adayı,binali yıldırım,erdoğan,bütçe görüşmeleri

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda 14 ilin belediye başkanı adayını açıkladı. Yedi ilin ise henüz belediye başkan adayları açıklanmadı. Söz konusu yedi il ile AK Parti ile MHP'nin ortak aday çıkarması bekleniyor. Bu şehirler arasında İstanbul da yer alıyor. Bu durum akıllara "İstanbul Belediye Başkan Adayı neden açıklanmıyor?" sorusunu getiriyor.

İstanbul için henüz resmi olarak bir aday gösterilmiş değil ancak İstanbul için Binali Yıldırım'ın ismi kesinleşti. Başka bir aday ismi ise zikredilmiyor.

CUMHURBAŞKANI BÜTÇE GÖRÜŞMELERİNİ BEKLİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayını bütçe görüşmelerinden sonra açıklayacak. Öte yandan Binali Yıldırım'ın Meclis Başkanı olması nedeniyle bütçe görüşmelerindeki rolü ve görüşmelerin zamanlaması çok önemli. Henüz adayın açıklanmamasının sebebi ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bütçe görüşmelerinin aksamasını istememesi olarak tahmin ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...