Tgrt Haber
30 Mart 2014 11:02

Cumhurbaşkanı Gül Kuveyt'e gidiyor

Cumhurbaşkanı Gül, Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah’ın davetlisi olarak 1-3 Nisan 2014 tarihlerinde Kuveyt’e resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Gül Kuveyt'e gidiyor
cumhurbaşkanı gül,kuveyt emiri,kuveyt ziyaret,

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, iki ülke arasında son altı yıl içinde Devlet Başkanı düzeyindeki altıncı ziyaretinde Gül, Emir Şeyh Sabah’ın yanı sıra Kuveyt Meclis Başkanı, Başbakanı ile Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı’yla da görüşme yapacak.Ziyarette Kuveyt ile ilişkilerin çeşitli veçheleri ve bölgesel gelişmelere ilişkin görüş alışverişinde bulunulacağı kaydedilen açıklamada, ayrıca Türk ve Kuveytli işadamlarının katılımıyla İş Forumu düzenleneceği bildirildi.Açıklamada ayrıca Gül'ün Kuveyt ile diplomatik ilişkilerin tesisinin 50. yıl dönümüne denk gelen ziyaretinin, birçok alana teşmil edilen ikili düzeydeki işbirliğinin ve Körfez bölgesiyle ilişkilerin pekiştirilmesine katkı sağlayacağı vurgulandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...