Tgrt Haber
22 Ocak 2015 18:10

Davos’ta bir araya geldiler

Başbakan Ahmet Davutoğlu, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği İsviçre'nin Davos kasabasında Ürdün Kralı II. Abdullah ile bir araya geldi.

Davos’ta bir araya geldiler
ahmet davutoğlu, başbakan, Dünya Ekonomik Forumu, Ürdün Kralı II. Abdullah,

Resmi ziyarette bulunmak üzere Davos'ta bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dünya Ekonomik Forumu kapsamında katıldığı "Türkiye'nin G-20 Vizyonu" başlıklı özel oturuma katılmasının ardından ikili görüşmelerine devam etti. Başbakan Davutoğlu, temasları kapsamında Ürdün Kralı II Abdullah ile de ikili bir görüşme gerçekleştirdi. Türkiye ile Ürdün arasındaki siyasi, ekonomik ilişkilerin ve bölge sorunlarının da ele alındığı görüşmede Başbakan Ahmet Davutoğlu'na Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır da eşlik etti. Başbakan Ahmet Davutoğlu, resmi temasları kapsamında daha önce de Finlandiya Başbakanı Alexander Stubb ile bir araya gelmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...