Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 May 2015 12:40

Davutoğlu iki müjdeyi açıkladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, TOBB Genel Kurulu'nda Edirne'den Habur'a kadar uzanan geniş otoyoların yapılacağını duyurdu.

Davutoğlu iki müjdeyi açıkladı
ahmet davutoğlu, tobb, iki müjde!

Başbakan Davutoğlu, Türkiye'nin AB'yle yürüttüğü müzakereler sonucunda 11 Mayıs'ta Gümrük Birliği Güncelleme Mutabakat Zaptı'nın imzalanacağını açıkladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, TOBB ETÜ'de düzenlenen TOBB Genel Kurulu'nda konuştu. İşte o önemli açıklamalar:
11 MAYIS'TA İMZALANIYOR
-Türkiye'nin Avrupa Birliği ile yürütmekte olduğu müzakereler sonucunda inşallah 11 Mayıs'ta Brüksel'de Türkiye ile Avrupa Birliği arasında Gümrük Birliğini Güncelleme Mutabakat Zaptı imzalanacak. Türkiye, Avrupa Birliği'nin Serbest Ticaret Anlaşması karar mekanizmalarına doğrudan müdahil olacak bundan sonra.
EDİRNE'DEN HABUR'A GENİŞ OTOYOL
-Hedefimiz ulaştırma alanında duble yollardan otoyola geçişi sağlamaktır. İstanbul-İzmir, Ankara-İzmir, İstanbul-Habur arasında, Edirne'den Habur'a kadar bütün hattı otoyollarla geçecek ve Avrupa'yı Asya'ya bağlayan İstanbul Boğazı'nı Mezopotamya ve Hazar'a bağlayan geniş otoyolların yapımını proje kapsamına aldık.
(internethaber)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...