Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Haziran 2014 13:24

Davutoğlu muhalefetle görüşecek

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğuna düzenlenen baskınla ilgili CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve HDP eşbaşkanları ile görüşecek.

Davutoğlu muhalefetle görüşecek
ahmet davutoğlu, dışişleri bakanı, muhalefet

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğuna düzenlenen baskınla ilgili muhalefet liderleriyle görüşecek. CHP'den yapılan yazılı açıklamada, görüşmenin, saat 14.00'de, CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşeceği bildirildi. HDP TBMM Grubu'nda saat 15.30'da gerçekleşecek görüşmede de Davutoğlu, HDP Eş Genel Başkanları Ertuğrul Kürkcü ve  Sebahat Tuncel'e Musul'daki son gelişmelerle ilgili bilgi verecek. Davutoğlu, saat 17.00'de de MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ile görüşecek.
Genel görüşmeye erteleme
TBMM Genel Kurulu'nda bugün yapılması planlanan Musul'daki gelişmelerle ilgili Genel Görüşme de ertelendi.  AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, AA muhabirine, Genel Görüşmeyi iptal etmediklerini, ertelediklerini ifade ederek, "Öncelikle siyasi parti genel başkanları, konuyla ilgili bilgilendirilecek. Dışişleri Bakanımız görüşmeleri yapacak. Genel Görüşme ileri bir tarihte yapılabilir ama  zamanı belli değil, gelişmelere göre değerlendirilecek" dedi. TBMM Genel Kurulu'nun çalışmalarına devam edeceğini ifade eden Canikli, Yeni Yargı Paketi'nin görüşmelerinin süreceğini kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...