Tgrt Haber
12 Temmuz 2015 22:31

Davutoğlu, Srebrenitsa'da yaşadığı o olayı anlattı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Srebrenitsa ziyaretinde Boşnak bir anneyle yaşadığı anıyı ve Türkiye için ettiği duayı anlattı.

Davutoğlu, Srebrenitsa'da yaşadığı o olayı anlattı
başbakan davutoğlu, Srebrenitsa,

Başbakan Davutoğlu AK Parti İstanbul iftarında yaptığı konuşmada geçtiğimiz günlerde Srebrenitsa ziyareti sırasında törende yaşadığı bir olayı anlattı. Hayatım boyunca siyasi ya da ilmi kimliğimle hiç unutamadığım iki göz gözlerimle buluştu ve seslendi bana. Baktım 79 yaşında Boşnak bir anne. Ve tanımıştı. Elimi tuttu dualar etti. ‘Allah Türkiye’ye güç ve kudret versin. Allah Türkiye’yi bizden eksik etmesin.” Gözlerimizden yaşlar boşandı. 3 oğlunu şehit vermişti Srebrenitsa’da. Sonra kızını gördük anlattı yaşananları. Keşke evime gelebilseniz dedi. Yürüyerek evine kadar gittik. Evinin üzerinde hâlâ şarapnel izi vardı. Şu evin sahibinin 2 oğlunu öldürdüler, şu evdeki herkesi öldürdüler diye komşularını anlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...