Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ekim 2014 17:02

Davutoğlu, 'Türkiye'yi eleştirmek kimsenin hakkı da haddi de değildir'

Başbakan Davutoğlu, "Bu aziz milletin yaptıklarını görmeyerek Türkiye'yi eleştirmek kimsenin hakkı da haddi de değildir" dedi.

Davutoğlu, 'Türkiye'yi eleştirmek kimsenin hakkı da haddi de değildir'
başbakan davutoğlu,türkiye,eleştirmek,

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, "Bu aziz milletin yaptıklarını görmeyerek Türkiye'yi eleştirmek kimsenin hakkı da haddi de değildir" ifadelerini kullandı.
ABD Başkan Yardımcısı Biden'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür dilemesine ilişkin olarak Başbakan Davutoğlu, "Bu milletin hakkını vermeyen herkes özür dileyecek ve hak teslim edilinceye başımız dik tarihte yürümeye devam edeceğiz" dedi.
Davutoğlu, "Hiç kimsenin şüphesi ve tereddüdü olmasın, Türkiye önümüzdeki dönemin yükselen küresel gücüdür ve İstanbul da bu yükselen küresel gücün merkezi ve bir dünya başkentidir inşallah" şeklinde konuştu.
Ayrıntılar geliyor...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...