Tgrt Haber
13 Eylül 2021 11:20

Deniz Baykal ‘öldü’ haberini yalanlayarak tepki gösterdi

Hakkında öldü haberleri yapılan ve sosyal medya konuşulan CHP’nin eski genel başkanı Deniz Baykal’ın Ankara’daki evinde kızı Aslı Baykal ile birlikte olduğu öğrenildi.

Deniz Baykal ‘öldü’ haberini yalanlayarak tepki gösterdi
Deniz Baykal,CHP

Cumhuriyet Halk Partisi’nin eski genel başkanlarından Deniz Baykal, bir süredir sağlık sorunları yaşıyor. Tedavisine devam edilen 83 yaşındaki siyasetçinin bazı sitelerde öldüğü iddia edildi. Sosyal medyada hızla yayılan bu yalan bazı sitelere konu oldu. Ortaya atılan iddialar sonrası Deniz Baykal ve yakınlarından yalanlama geldi. Ankara'daki evinde kızı Aslı Baykal ile birlikte olduğunu ifade eden Deniz Baykal, sağlığının yerinde olduğunu söyledi. 

“KENDİSİYLE GÖRÜŞTÜM, SAĞLIĞI İYİ”

Baykal Ailesi'nin ardından CHP eski genel başkan yardımcısı Yılmaz Ateş de açıklama yaptı. Yılmaz Ateş, "Ankara'daki evinde, sağlığında bir değişim ve olumsuzluk yok. Haftanın 5 günü Bilkent'teki fizik tedavisine gidiyor. Biraz önce kendisiyle görüştüm, sesi gayet iyi geliyordu. Sağlığına ilişkin iddialar doğru değil." şeklinde konuştu.

Deniz Baykal ‘öldü’ haberini yalanlayarak tepki gösterdi

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...