Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Ağustos 2014 13:07

Dev kongrenin detayları netleşmeye başladı

27 Ağustos'ta gerçekleşecek 1. Olağanüstü Kongre'nin detayları netleşmeye başladı.

Dev kongrenin detayları netleşmeye başladı
başbakan erdoğan,dev kongre,detaylar,netleşme,

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın 12. Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından yeni genel başkanını seçmek için kongreye giden AK Parti'de kongre çalışmaları hız kazandı. Ankara Arena Spor Salonu'nda gelecek hafta Erdoğan'ın yemin töreninden bir gün önce yapılacak kongrenin, diğer kongrelerden farklı olacağı belirtildi.
SLOGANDA 'YENİ TÜRKİYE' VURGUSU
Kongrenin sloganı, 'Hep Birlikte Yeni Türkiye' oldu...
KALEM VEYA ÇANTA
Tayyip Erdoğan'ın Genel Başkan olarak son kez partilerle sesleneceği ifade edildi. Kongre ile ilgili diğer detaylar şöyle:
SEMBOLİK HEDİYE: AK Parti için büyük önem taşıyan kongrede delegelere küçük ama sembolik hediye verilecek. Bu hediyenin kalem, çanta gibi günün anlamını taşıyan bir hediye olması planlanırken bu konuda karar bu hafta verilecek.
ENGELLİLER İÇİN ÖZEL GİRİŞ: Kongrede engelli vatandaşlar için özel bir giriş ve tuvaletler olacak. İçeriye giremeyen delegeler ve partiler için dışarıda dev ekranlar kurulacak. Burada çay ve kahve ikramı da yapılacak.
MUHALEFET ÇAĞRILDI
DAVETİYELER HAZIR: Kongreye ilişkin basılacak davetiye de sade olacak. Davetiyenin üzerinde AK Parti'nin yeni dönemine vurgu yapan 'Hep Birlikte Yeni Türkiye' sloganı yer alacak. Davetiyeler, muhalefet başta olmak üzere siyasi partilere, sivil toplum örgütlerine gönderilecek. Kongreye yabancı devlet başkanları yerine temsilci düzeyinde davet yapılacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...