Tgrt Haber
08 Eylül 2019 11:15

Devlet Bahçeli Bilecik'te önemli mesajlar verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 738’inci Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri için Bilecik'e gitti. MHP lideri Bahçeli, Bilecik'te açıklamalarda bulunuyor.

Devlet Bahçeli Bilecik'te önemli mesajlar verdi
bahçeli,politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 738’inci Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri için Bilecik'e gitti. MHP lideri Bahçeli, Bilecik'te açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Dün Bizans ve haçlı operasyonları vardı bugün emperyalizmin ve desteklediği terör örgütleri vardır" dedi.
738'inci Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri için Söğüt'e giden Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul Gazi'yi anma etkinliğinde konuşan Devlet Bahçeli, "Türk milletinin bekası tarihin her döneminde titizlikle korunmuştur. Dün Bizans ve haçlı operasyonları vardı bugün emperyalizmin ve desteklediği terör örgütleri vardır" dedi.

"ERTUĞRUL GAZİ'NİN SANCAĞI İNMEYECEKTİR"

Bahçeli'nin konuşmasında öne çıkanlar şöyle;

"Teröristlere ve işbirlikçilerine bu vatanda hayat hakkı tanımayız. Hainlerin sınır ötesindeki hesaplarına Fırat'ın doğusunda haşeratlara sessiz kalmak, küresel güçlerin zamana oynamalarına sessiz kalamayız. Kendi işimizi kendimiz yapmak zorundayız. Asırlar evvel Fırat'ın sularına büyük ceddimiz Süleyman Şah'ı vermiştik. İnanıyorum ki eski yeyine konacaktır aziz naaşı. Türk milleti tarihin hiç bir devrinde geri adım atmadı, tehditlere kulak asmadı"

"Vatan demek imara açılmış arazi, hibe edilmiş arsa, ikram edilmiş toprak demek değildir. Biz bu aziz vatanı çekilişten kazanmadık. Can dediler verdik kan dediler döktük. Ne yıkılacak devletimiz vardır ne verilecek bağımsızlığımız. Ertuğrul Gazi sancağı asla inmeyecektir."

"FIRAT'IN DOĞUSUNDA VERECEĞİMİZ TÜRK MİLLETİNİN SESİDİR"

MHP lideri Bahçeli, "Türk milleti için yükselmenin sınırı asla yoktur. Durmak, oyalanmak, beklemek, yılgınlığa düşmek söz konusu bile olmamıştır. Türk milleti fetih fetih büyümüş. Beşeriyetin kıskançlıkla karışık saygısını kazanmıştır." ifadelerini kullandı.

Bahçeli, "Pençe Harekatı ile sendeleyen, Kıran operasyonu ile şaşkına dönen hainleri hem topraklarımızdan hem de misak-ı milli alnından temizlemek ve kendi işimizi de kendimiz yapmak zorundayız. Hiç kimseden korkumuz yoktur. Kahraman bir ceddin torunları olarak tam bağımsız yaşamak milli vecibedir. Asırlar evvel Fırat'ın sularına büyük ceddimiz Süleyman Şah'ı vermiştik. İnanıyorum ki aziz naaşı tekrar eski yerine konulacak bizim olan toprakta ruhu şad olacaktır. Bizim Fırt'ın doğunda vereceğimiz ise sadece Türk milletinin güçlü sesi, muktedir müdahalesi hiyanetin tepesine indireceği demir yumruğudur. Türk milleti tarihin hiçbir devrinde geri adım atmadı. Tehditlere kulak asmadı zulmü kabullenmedi." şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...