Tgrt Haber
06 Şubat 2018 10:56

Devlet Bahçeli: Gerekirse ben de Afrin'e giderim

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Gerekirse ben de bir bozkurt gibi Afrin'e giderim" dedi.

Devlet Bahçeli: Gerekirse ben de Afrin'e giderim
devlet bahçeli

"ZEYTİN DALI" AÇIKLAMASI

Tarihi önemde, vazgeçilemez değerdedir. Bu mücadele durmayacak, aksamayacaktır. PKK ve PYD bağlantısı alenileşmiştir.

Harekatın başarıya ulaşması çin milli ruh ayakta, milli vicdan alarmdadır.

CHP'YE PYD ELEŞTİRİSİ VE TTB AÇIKLAMASI

CHP, PYD'yi temize çıkarma arayışındadır. TTB'de vatana ihanet suçu işlemiştir. Bunu düşünce hürriyetiyle alakası yoktur. Tabipler Birliği Türk düşmanıdır, hekimlerin utancı, hekimliğin yüz karasıdır. Derhal, çok acil, çok seri şekilde hakkında hukuki ve yasal düzenleme yapılmalı ya da kapısına kilit asılmalıdır.

"TÜRKİYE İŞGALCİ DEĞİLDİR"

Türkiye Afrin'de işgalci değildir. YPG'nin kimlerin kanatları altında alduğu aşikardır.

"FÜZEYİ HANGİ ÜLKE PKK/PYD'YE VERDİ?"

Tanklarımızı vuran bu füzeyi terör örgütüne veren hangi ülkedir? PKK/PYD'ye verilen silah Türk milletine doğrultumuştur. Afrin'de PKK/PYD'nin yanında olan ABD, Türkiye'ye adı konulmamış art niyetli bir tavır içindedir. Görüyoruz ki PYD/PKK'nın dış güçlerden aldığı destek korkunç boyuttadır.

"TERÖR KAYNAĞINDA KURUTULMALIDIR!"

Bir kısım terörist Münbiç'e kaydırılmıştır. Terör sevkiyatının tamamı ABD'nin denetimi altında yapılmaktadır. Terör örgütüne taviz vererek beka ve güvenliğimiz korunamayacaktır. Yeni strateji çerçevesinde terör kaynağında kurutulmalıdır. Türk milleti birdir bölünmeyecektir.

"HEDEF KIZIELMA'DIR"

Şanlı ve şerefli geçmişimiz rehberdir. Hedef Kızılelma'dır. Kızılelmay'yı duyduğunda eli ayağına dolaşanlar ne bu vatana, ne bu miller millete hayrı dokunmayan omurgasızlardır. Kızılelma bir ülküdür. Ülküsü ve hedefleri olmayanlar bunu anlayamaz.

BAHÇELİ: GEREKİRSE AFRİN'E EN ÖNDE GİTMEYE HAZIRIM

Bozkurt işaretini görür görmez sırtı kedi gibi kabaranlar, kırmızı görmüş boğa gibi köürenler, hadi teröristlerin üzerine korkusuzca gidin de görelim, size alkış tutalım. Yüz binlerce bozkurt hazır beklemektedir. Ggrekirse seve seve Afrin'e en önde gitmeye hazırım.

.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...