Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Aralık 2020 18:36

Devlet Bahçeli: HDP'nin kapısına açılmamak üzere kilit vurulmalı

MHP lideri Devlet Bahçeli, "Bu kervan böyle gitmemelidir. Adalet ve hukuk mutlak surette devreye girmeli, HDP’nin kapısına açılmamak üzere kilit vurulmalıdır. Yani demem odur ki, HDP’yi Türk siyasetinin taşıma ve hazmetme kapasitesi dolmuştur. Bu terör ve bölücülük yatağı kapatılmalıdır." dedi.

Devlet Bahçeli: HDP'nin kapısına açılmamak üzere kilit vurulmalı
devlet bahçeli,hdp

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli HDP'nin Türkiye'ye meydan okuduğunu,terör yatağı olduğunu ve kapatılması gerektiğini söyledi .

Bahçeli, Twitter'dan ''Bu kervan böyle gitmemelidir. HDP’nin kapısına açılmamak üzere kilit vurulmalıdır. HDP’yi Türk siyasetinin taşıma ve hazmetme kapasitesi dolmuştur. Bu terör ve bölücülük yatağı kapatılmalıdır" açıklamasını yaptı.

Cezaevindeki Selahattin Demirtaş'ı hatırlatarak, "Cezaevinde tutuklu bulunan bir teröristten demokrasi abidesi çıkarma çabalarına bağımsız ve tarafsız Türk mahkemeleri geldiğimiz bu aşamada bir son vermelidir" mesajını paylaştı.

Demirtaş ve Kavala davaları için "2021 yılında terörle ilgili tüm davalar sonuçlanmalı, Türkiye bu bahsi hukuken kapatmalıdır" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...