Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Temmuz 2021 10:39

Devlet Bahçeli: Terörist Gülen derdest edilip Türkiye'ye getirilmeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Devlet Bahçeli: Terörist Gülen derdest edilip Türkiye'ye getirilmeli
devlet bahçeli,mhp

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis'te gündemdeki başlıklara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

Biz çıkarlarımızın değil, ülkülerimizin peşindeyiz. Biz yalanın değil hakikatin peşindeyiz. Siyaseti hizmet yarışı yerine zillet yarışına döndürenler bizi anlayamaz. Cumhur İttifakı dünden daha güçlü bir şekilde ayaktadır. Türk milleti için varlık ve birliğini kararlılıkla muhafaza etmektedir. İttifakımızda çatlak arayanlar nal toplamaya devam edecek.

''TERÖRİST GÜLEN DERDEST EDİLİP GETİRİLMELİ''

Cumhur İttifak’ının gıyabında yalan çarkı inşa edenlerin asıl gayesi Türkiye’nin tökezlemesi 15 Temmuz FETÖ işgal girişiminin rövanşının alınmasıdır. 15 Temmuz inancın işgale karşı kahramanca direnişidir. Türkiye için bir dönüm noktasıdır. Hain teşebbüse kim ortak olmuşsa Türk askeri değildir.

15 Temmuz darbe girişimine batılı ülkeler kesin bir tepki koymamıştır. Darbe girişiminin arkasında Türkiye’ye kin ve nefret besleyenlerin olduğu açıktır. İmralı canisi nasıl getirildiyse Fetullah Gülen’de aynı şekilde derdest edilip Türkiye’ye getirilmelidir. İçeridekiler gariban değil haindir. 

KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ

Kılıçdaroğlu, yalan ve iftira kampanyasına her gün yenisini eklemektedir. Biz onu dinlerken utanıyoruz ama o konuşurken utanmıyor. Kılıçdaroğlu demiş ki "Bahçeli bütün bürokratik kadrolarını devlete yerleştiriyor" Öncelikle şunu söylemek isterim ki milliyetçi ülkücü hareketin mensupları Türkiye'nin zencileri, dışlanmış vatandaşlar değildir. Bu ülkeye hizmet eden kardeşlerimizin hakkının savunmak bizim için haysiyet nedenidir. 

Biz ölsek ne çıkar yeter ki devlet yaşasın. Cennet vatanımız sonsuza kadar var olsun dedik. Ey Kılıçdaroğlu sana sesleniyorum; iddialarınla ilgili bir bildiğin varsa açıklamıyorsan namerdin ağababasısın. En küçük bilgi ve belgen varsa açıklamıyorsan müfterinin en önde gidenisin. Biz hesabi davranmayız, biliyoruz ki kim nasıl bakıyorsa öyle görür. Biz bakınca vatan görüyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu sen bakınca acaba ne görüyorsun? Büyük Kürdistan'ı mı? Unutma ki baktığın yer aynı zamanda bittiğin yer olacaktır.

''ERKEN SEÇİM TÜRKİYE DÜŞMANLARININ DAYATMASIDIR''

Hiç kimse niyet okuyuculuğu yapmasın. Serok Ahmet fitneyi bıraksın. Onun Serok'luğu bölücülüğün umududur. Serok Ahmet, zillet çamurunun içinde çırpınmaktadır. Erken seçim dayatması yalnızca CHP'nin yalnızca İP'in yalnızca HDP'nin talebi değildir. Aziz milletim, şu gerçeklerin özellikle anlaşılmasını rica ediyorum: Oyun içinde oyun vardır. Demokrasi paravanı altında Türkiye'nin sırtını yere getirme stratejisi kontrollü şekilde yapılmaktadır.

Siyasette ara olmadığını sizler gayet iyi bilmektesiniz. Hepinizden beklentim seçim bölgelerinde her insanımıza ulaşmanızdır. Her eli tutunuz, her haneye giriniz. Bahane istemiyorum, yılgınlık istemiyorum. Seçimler 2023 yılının haziran ayında yapılacaktır. Yaygara koparanları muhatap dahi almayın. MHP'yi küçümseyip oy oranlarının düştüğünü söyleyenlere hanyayı da Konya'yı da gösterelim.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...