Tgrt Haber
15 Ağustos 2022 22:33 - Güncelleme : 15 Ağustos 2022 23:58

Devlet Bahçeli'den AK Parti'ye jest: Çiçeklerin sayısıyla verilen mesaj dikkat çekti

MHP lideri Devlet Bahçeli, siyasetteki 21. yılını dolduran AK Parti'nin kuruluşunu, özel bir çelenkle kutladı. Bahçeli'nin çiçeklerin sayısıyla verdiği mesaj ise dikkat çekti.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / AA
Devlet Bahçeli'den AK Parti'ye jest: Çiçeklerin sayısıyla verilen mesaj dikkat çekti
Devlet Bahçeli,AK Parti,çiçek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'ndaki ortağı Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kuruluşun 21'inci yıl dönümünü yaptırdığı özel çiçekle kutladı.

2023 ÇİÇEK, 21 GÜL MESAJI

MHP'den yapılan açıklamada Devlet Bahçeli'nin jesti şu ifadelerle aktarıldı:

"Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, AK Parti'nin kuruluşunun 21. yıldönümü münasebetiyle ATO Congresium'da düzenlenen törenlere özel çiçek aranjmanı göndermiştir. Gönderilen aranjmanda 21 adet turuncu güllerle bezenmiş, kırmızı zemin üstüne beyaz çiçeklerden oluşan işlemelerle tanzimleri yapılarak, sepetin üzerine arkalı önlü 2023 adet çiçek işlemesi yerleştirilmiştir."

Devlet Bahçeli'den AK Parti'ye jest: Çiçeklerin sayısıyla verilen mesaj dikkat çekti

CUMHURAŞKANI ERDOĞAN SELAM YOLLAMIŞTI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 21. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'nda açıklamalarda bulundu. Konuşmasının başında MHP lideri Bahçeli'ye selam gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"AK Parti ailesinin sevgili mensupları, değerli dava ve yol arkadaşlarım, Cumhur İttifakı'nda birlikte yol yürüdüğümüz yol arkadaşım Sayın Devlet Bahçeli, sizleri hürmetle selamlıyorum. Rabbime bana sizler gibi rol arkadaşları verdiği için hamd ediyorum.

Bir idik 21 olduk. Birbirimize kardeş olduk. Millete hizmetkar olduk. Yürüdük elhamdulillah. Girdiğimiz yüce gönüllere, sevgiyi muhabbeti kalplere saçtık elhamdulillah. Dirildik pınar olduk, irkildik ırmak olduk, dünya ile yarışır olduk, aştık elhamdulillah. Beri gel kucaklaşalık uzak isek yakınlaşalım. Ülkemizi daha da büyütelim."

Kaynak: TGRT Haber / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...