Tgrt Haber
04 Aralık 2018 11:55

Devlet Bahçeli’den ittifak değerlendirmesi

MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Cumhurbaşkanı yurt dışından döndükten sonra görüşme istenilirse görüşmeye hazırız" dedi.

Devlet Bahçeli’den ittifak değerlendirmesi
ittifak

MHP lideri Bahçeli partisinin grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin; AK Parti lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ittifak görüşmesi yapıp yapmayacağına ilişkin bir soruya Bahçeli: “Erdoğan görüşmek isterse görüşmeye hazırız” dedi. Gazetecinin “Randevu istediniz mi?” sorusuna ise Erdoğan’ın Venezuela’da hatırlatan Bahçeli “Venezuela’dan randevu istenmez.” diye cevap verdi.

Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü “Cumhur İttifakı'nın mahalli idareler seçiminde nasıl uygulanacağı konusunda yapılan toplantıda AK Parti'den ve MHP'den iki yönetici toplantı yapmıştır. Cumhurbaşkanımızın Türkiye'ye dönüşüyle birlikte MHP ile görüşme isteği olursa görüşmeye hazır olduğumuzu ifade ediyorum.

* Şu anki çalışma 30 belediye başkanı üzerinde yoğunlaşmaktadır. Her şey dikkate alınmaktadır. Partizanca değil, akıllıca bir yol izlenmektedir.

* MHP'de pazarlık söz konusu olmaz. MHP'nin karşısında pazar bulunmaktadır, isteyen alır, isteyen satar. Meclis Başkanı henüz var.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...