Tgrt Haber
10 May 2022 10:35 - Güncelleme : 17 May 2022 11:41

Bahçeli'den İmamoğlu'na sert tepki: Asıl vız gelip tırıs gidecek olan kendisidir

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, bayramda Karadeniz turuna çıkıp bölgede miting yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu “İstanbul İstanbul olalı böyle eziyet görmedi. Asıl vız gelip tırıs gidecek olan kendisidir” ifadeleriyle eleştirdi. Türkiye’nin sığınmacı kampı olmadığını söyleyen Devlet Bahçeli, buna rağmen hiçbir sığınmacıyı elinde hançerle bekleyenlere teslim edemeyeceklerini belirtti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek çıkan Bahçeli, ona meydan okuyan Ümit Özdağ’a ise sert tepki gösterdi. Bakanlık önüne gidenlerin Türkiye’nin önünü kesmek isteyenler olduğunu dile getiren Bahçeli, “Bakanımıza ismiyle hitap edip erkeklik hatırlatması yapanlar aklını başına alsın. Meydan boş değil” dedi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Bahçeli'den İmamoğlu'na sert tepki: Asıl vız gelip tırıs gidecek olan kendisidir
Devlet Bahçeli

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin konularda çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bayramda gerçekleştirdiği Karadeniz ziyaretini eleştiren Bahçeli, "Bir belediye başkanının kentini bırakıp vızır vızır gezmesi nedir? İstanbul daha önce böyle bir hezimet görmedi. Asıl vız gelip tırıs gidecek olan kendisi" ifadelerini kullandı.

Son dönemde Türkiye gündeminin en önemli meselelerinden biri haline gelen mültesi sorununa ilişkin değerlendirmelerde bulunan Devlet Bahçeli, "Türkiye'nin uzun süre katlanabileceği bir sorun olmaktan çıkmıştır. Ancak Suriyeliler bugün misafirse yarın komşumuz olacak. Hiçbir sığınmacıyı elinde hançerle bekleyenlere teslim edemeyiz. Yabancı düşmanlığıyla siyaset yaptığını düşünenler Türk milletinin soylu duruşunu bilmeyenlerdir" diye konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"Öz kabuk tarafından esir alınırsa, maneviyatın yerini maddiyat alırsa, dürüstlük dalavereyle alçalırsa hayatın ve siyasetin olağan akışı tıkanmakla kalmayacak toplum huzuru sarsılacaktır. Hadiselerin akış demetine hesabi yaklaşanların ne sözü sözdür, ne adamları meşrudur. Yeri gelince emeğini, alın terini, malını, canını vatanı ve milleti için feda etmekten zerre kaçınmayan fedakarlık simgeleri geleceğimize ışık tutmuşlardır. Nefislerini terbiye etmiş yüce gönül sahipleri bizim ilhamımızdır. Zübükzadelerin kaynağı kurumamıştır.

Bahçeli'den İmamoğlu'na sert tepki: Asıl vız gelip tırıs gidecek olan kendisidir

EKREM İMAMOĞLU'NA SERT TEPKİ

Trabzon ve Rize'de dar katılımlı mitingler düzenlemesi yeniden ortamı kızıştırmış, 6+1 masaya konu olmuştur. Minibüsüne doldurduğu gazetecilerle nereye gidiyor, doğrusunu isterseniz biz de merak içerisindeyiz. İstanbul'u yüz üstü bırakıp gitmesi, siyasi ahlakın neresindedir? Bir belediye başkanının kentini bırakıp ortada vızır vızır gezmesi nedir? Cumhurbaşkanlığı sorusuna da 'Bu sadece siyasetin değil, milletin işidir' diyerek genel başkanıyla bir tartışma içerisine girmekte bir sakınca görmemiştir. Bizim tespitimiz nettir ve o da şudur. İstanbul İstanbul olalı böylesi bir eziyet, hezimet görmemiştir. Asıl vız gelip tırıs gidecek olan kendisidir.

İBB Başkanı emanetine layık olmadığını defalarca ispatlamıştır. İstanbul ziyan edilmiştir. CHP'de fitne bitmez. Zillet İttifakı kimi aday çıkarırsa çıkarsın, sağanak olup yağacak Cumhurbaşkanı Erdoğan açık ara farkla seçilecektir.

Türk milleti belirsizliğe prim vermez, Türk milleti maceraya hizmet etmez.  2023'te yalan, yıkım ve yozlaşma kaybedecektir. 2023'te tarih tekerrür edecektir. Kazanan Türk milleti, kazanan Cumhur İttifakı, kazanan MHP olacaktır. Huzurumuzu kaçırmak, iç barış ortamımızı karıştırmak isteyenler bayramda iyice su üstüne çıkmışlardır. 

SIĞINMACI MESELESİ

Sığınmacı sorunu Türkiye'nin uzun süre katlanabileceği bir sorun olmaktan çıkmıştır. Ancak Suriyeli sığınmacılar bugün misafirimizse yarın komşumuz olacaktır.

Sığınmacı meselesi ülkemizin yumuşak karnı haline gelmiştir. Sığınmacılar konusunun kaşınmasıyla ilgili bir tertip ve tezgah planlanmaktadır. Elbette Türkiye sığınmacı kampı değil, Anadolu'nun kültürü korunmalıdır. Yabancı düşmanlığı ve ırkçılığı teşvik eden gruplara karşı uyanık olmak şarttır. Biz gelecek nesillere bir vatan emanet etmekle yükümlüyüz. Türkiye'nin sığınmacı akınına karşı aldığı tedbirler önemlidir. Sığınmacı sorunu kapalı devre çalışan grupların yönlendirilmesine açıktır.

'SIĞINMACILARI ELİNDE HANÇERLE BEKLEYENLERE TESLİM EDEMEYİZ'

Bazıları çıkmış sığınmacı sayısını 8 milyon 10 milyon olarak gösteriyor. Bunlar yalandır, devletin kayıtları doğrudur. Ülkemizde 5 milyon 690 bin yabancı bulunmaktadır. Sığınmacı sayısı 4 milyon 292 bindir. 2017 yılından bu yana Suriyeli sığınmacılara yeni katılım olmadığı anlaşılmaktadır. Hiçbir sığınmacıyı elinde hançerle bekleyenlere teslim edemeyiz. Türkiye'nin yarınlarında sığınmacı sorunu olmayacaktır. Yabancı düşmanlığıyla siyaset yaptığını düşünenler Türk milletinin soylu duruşunu bilmeyenlerdir. 

Cumhur İttifakı ne yaptığının farkındadır. Gerginlik çıkararak düşmanlığa yatırım yapanlar art niyetlidir. Her türlü sorunu milli ve manevi tecrübeyle çözecek parti MHP'dir, Cumhur İttifakı'dır. Biz evimizin önünde gecekondu dikmeye hazırlanan siyaset simsarlarına izin vermeyiz.

Bahçeli'den İmamoğlu'na sert tepki: Asıl vız gelip tırıs gidecek olan kendisidir

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU'YA DESTEK

İçişleri Bakanlığımızın önünde eylem yapmak, olay çıkarmak sadece teröristlerin gayesi olmuş, buna da şu ana kadar muvaffak olamamışlardır. Marjinalleşmiş siyasetçiler tarafından İçişleri Bakanımızın hedef alınması, bakanlıkta yığınak yapmaları, milletimizde haklı tepkiye yol açmıştır. Parmak sallayarak tehdit etmek, utanç verici bir alçalma halidir. Bakanlık önüne gelenler, Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlerdir. Teröristlerin dahi cesaret edemediği protestolarla İçişleri Bakanımıza saldırmak, su katılmamış edepsizliktir. Hainlere yol açan, yol gösteren densizlik ve terbiyesizliktir. Buna da hiç kimsenin hakkı olamayacaktır.

'AKLINIZI BAŞINIZA ALIN, MEYDAN BOŞ DEĞİL'

Kimin hesabı varsa hukuk yolu açıktır. Bakan'a ismiyle, kaba şekilde ifade etmek, devlet vakarını saygısızca ayaklar altına almak demektir. Hiçbir bakanlığımız gelişigüzel nümayiş yeri, siyasi rant devşirmenin alanı değildir. Bakanımıza ismiyle hitap edip erkeklik hatırlatması yapanlar, aklınca meydan okumaya işi götürenler, hangi melanetin ümidi olduklarını düşünmeliler.

Bir kez daha dile getiriyorum, terörle mücadeleyi muazzam bir iradeyle icra eden devlet ve siyaset adamlarımıza dil uzatanları sonuna kadar kınıyor, akıllarını başlarına almalarını tavsiye ediyorum. Meydan boş değildir. Kuru gürültüye asla papuç bırakmayız. 

'OSMAN KAVALA TÜRKİYE DÜŞMANIDIR'

Osman Kavala hakkında verilen mahkumiyet kararından sonra CHP'den İYİ Parti'sine kadar hepsi zıvanadan çıkmış, maksatlarını tamamıyla deşifre etmişlerdir. Osman Kavala'nın sırrı nedir? Zillet partilerindeki sempatisi nasıl yorumlanmalı? Gezi'nin baş aktörü olan, 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsünün öncesi ve sonrasında karanlık ilişkiler ağı olan bir suçlunun avukatı kesilen siyasetçiler, ihanete destek çıktıklarını ne zaman görecekler? 

Bu ucubelere Türkiye emanet edilemez. Sorosçu Osman ile yatıp onunla kalkanlara özellikle hatırlatırım ki; biz Hazreti Osman'ı biliriz, Osman Gazi'yi biliriz, Plevne kahramanı Osman Paşa'yı biliriz, Osman'ı biliriz ancak Soros'a ruhunu satmış Osman Kavala'yı bilmeyiz, bilmeyeceğiz. Bizim mazimizde pek çok imrenilecek Osman var. Bunlardan biri de Atatürk'ün en yakınında bulunan, cesaretiyle nam salmış Topal Osman'dır. Ankara'da düzenlenen suikastla hayatını kaybeden Topal Osman'ın aziz hatıraları dururken, Osman Kavala'nın peşine düşenler tarihin yanlış tarafına savrulan işgal tortularıdır.

Bizim Osmanlarımız soyludur, vatan severdir. Onların Kavalalı Osman'ı ise sabıkalı ve Türkiye düşmanıdır."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...