Tgrt Haber
03 Haziran 2019 15:55

Devlet Bahçeli'den Ramazan Bayramı mesajı

Ramazan Bayramı mesajında terörle mücadelenin aralıksız ve kararlılıkla sürmesi gerektiğini belirten MHP lideri Bahçeli, ''Pençe operasyonunun başarıya ulaşması samimi beklentimizdir" ifadesini kullandı.

Devlet Bahçeli'den Ramazan Bayramı mesajı
devlet bahçeli,,bayram mesajı,

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı mesajı yayımladı. Mesajında terörle mücadelenin aralıksız ve kararlılıkla sürmesi gerektiğini belirten MHP lideri Bahçeli, ''Pençe operasyonunun başarıya ulaşması samimi beklentimizdir'' dedi.

Bahçeli, mesajında ''Kürk kökenli kardeşlerimizin bölücü teröre karşı tavizsiz ve keskin bir duruş göstereceklerinden en küçük kuşkum yoktur. Kardeşliğimiz ve bekamız için sorumluluk alıp tarihi görevlerini yerine getireceklerine inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

MHP'yi Kürtlerle ihtilaf içinde göstermenin köksüzlük ve cinayet olduğunu belirten Bahçeli, ''Türkiye'nin karşısında mevzilenmiş karanlık odaklar milli birlik ve dayanışma şuurunu yıkamayacaktır'' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...