Tgrt Haber
10 Ağustos 2014 23:14

Devlet Bahçeli'den seçim sonuçlarına ilk yorum!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Devlet Bahçeli'den seçim sonuçlarına ilk yorum!
devlet bahçeli,cumhurbaşkanlığı seçim sonucu,mhp genel başkanı,seçim sonuçları,değerlendirme,

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama yaptı.
İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları: Türk milleti ilk kez doğrudan doğruya cumhurbaşkanı seçmek maksadıyla sandık başına gitmiş ve bugün itibariyle tercihini yapmıştır. Bu açıdan 10 ağustos bir milat olmuştur. Aziz milletimiz Çankaya'nın 12'nci konuğunu bizzat seçmiştir. Bu durum Türk demokrasisi adına önemli bir atılım, demokratik tecrübe bakımından ciddi bir kazanımdır.
Cumhurbaşkanlığı seçimi yurt genelinde huzur ve sükunet içinde geçmiştir. Şu an itibaren sandıkların tümü açılmış ve sayım işlemi tamamlanmıştır. Seçime katılım oranı da yüzde 71,1 düzeyinde kalmış ve yaklaşık 5 milyon vatandaşımız sandığa gitmemiştir. Resmi olmayan sonuçlar ortaya çıkmış milli irade tecelli etmiştir.Adalet ve Kalkınma Partisi'nin adayı Recep Tayyip Erdoğan 12'nci cumhurbaşkanı olarak seçilmiştir. Şunu herkes çok iyi bilmelidir ki MHP Türk milletinin tercihlerine saygı duymaktadır. Elbette parti olarak cumhurbaşkanı seçimi sonuçlarını bütün yönleriyle inceleyeceğiz. Fakat bunun başta siyasi aktörler olmak kaydı ile samimiyetle yapılmasını ümit ediyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...