Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Şubat 2014 23:22

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Ukrayna'da

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, çalışma ziyareti çerçevesinde Ukrayna'nın başkenti Kiev'e geldi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Ukrayna'da
dışişleri bakanı ahmet davutoğlu,davutoğlu ukrayna,ziyaret,ahmet davutoğlu ukrayna ziyaret,

Bulgaristan'daki temaslarının ardından Ukrayna'ya geçen Davutoğlu, Türkiye'nin Kiev Büyükelçiliği Rezidansında Kırım Tatar Milli Meclisi eski Başkanı, Ukrayna Milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu'yu kabul etti.Görüşmede Kırımoğlu, son olarak Kırım'da meydana gelen olaylarla ilgili Davutoğlu'na bilgi verdi. Görüşme sırasında, Kırım'daki olaylar ve bölgedeki son durum da ele alındı.
Davutoğlu'nun, iki günlük ziyareti çerçevesinde, Ukrayna Dışişleri Bakan Vekili Andriy Deşçitsa ile görüşmesi, ayrıca Ukrayna Devlet Başkan Vekili ve Parlamento Başkanı Oleksandr Turçinov ile Başbakan Arseniy Yatsenyuk tarafından kabul edilmesi öngörülüyor.Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nun, Kiev'deki temasları çerçevesinde ayrıca hükümette yer almayan siyasi partilerin temsilcileriyle bir araya gelmesi de planlanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...