Tgrt Haber
04 Ağustos 2014 10:16

Eğer seçilirse bu konuşmayı yapacak

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçilmesi durumunda Başbakanlığa, balkon konuşmasıyla veda edecek.

Eğer seçilirse bu konuşmayı yapacak
cumhurbaşkanı adayı, başbakan erdoğan, balkon konuşması,

Konuşmasında Erdoğan, nasıl Cumhurbaşkanı olacağının da işaretlerini verecek. Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı vizyon tanıtım programlarını hazırlayan, aralarında Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal gibi isimlerin de yer aldığı 10 kişilik strateji ekibi, Erdoğan'ın seçilmesi halinde teşekkür ve veda konuşması için balkon konuşması hazırlığı çalışmalarına başladı. Erdoğan'ın seçim günü oy kullanmak için İstanbul'da olacağı, kazanması durumunda gece geç saatlerde Ankara'ya gelerek Başbakan olarak son kez balkonda konuşma yapacağı öğrenildi. Erdoğan'ın balkon konuşmasında tüm Türkiye'yi kucaklayan, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı vermesi bekleniyor. Erdoğan, konuşmasında ayrıca 'Yeni Türkiye' ve 'herkesin Cumhurbaşkanı olacağı vurgusu yapacak.
ULUSLARARASI YAYIN
Recep Tayyip Erdoğan, şu ana kadar başarı ile yürütülen çözüm sürecine Cumhurbaşkanı olarak da devam edeceğinin altını çizecek. Konuşmasında Paralel Yapı ile mücadeleye de vurgu yapacak olan Erdoğan, bu konuda kararlılığının altını bir kez daha çizecek. Aralarında CNN International, El Cezire gibi uluslararası kanalların da bulunduğu çok sayıda uluslararası yayın kuruluşunun, seçilmesi durumunda Erdoğan'ın yapacağı konuşmayı yayınlamak için başvuruda bulunduğu öğrenildi. (Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...