Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Temmuz 2014 09:30

Ekmeleddin İhsanoğlu ile genç arasında ilginç diyalog!

Seçim çalışmaları sebebiyle geldiği Sakarya'da Çark Caddesini turlayarak vatandaşla selamlaşan İhsanoğlu ile genç arasında ilginç diyalog yaşandı.

Ekmeleddin İhsanoğlu ile genç arasında ilginç diyalog!
ekmeleddin ihsanoğlu,seçim çalışmaları,sakarya,çark cadde,

CHP ve MHP ile birlikte 3 partinin desteklediği Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Sakarya'ya ziyarette bulundu. Eşi Füsun İhsanoğlu ile birlikte Sakarya'ya gelen İhsanoğlu, 3 bin kişilik iftar programının ardından Sakarya'nın en işlek caddelerinden olan Çark Caddesi'ni turladı. Kalabalık bir grup ile Çark Caddesi'ni turlayan İhsanoğlu'na MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata ile CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'ta eşlik etti.
Çark Caddesi'nde yapılan tur sırasında vatandaşlar ile selamlaşan ve fotoğraf çektiren Ekmeleddin İhsanoğlu ile genç arasında yaşanan diyalog gözlerden kaçmadı. Seçim turu yapan İhsanoğlu'na “Yanlış çatıdan geldiniz ama size çok saygımız var. Sizi orada görmek istemezdik hocam. Sizi seviyoruz hocam onda sıkıntı yok ama başbakanımız farklı. Ama size çok saygımız var” derken İhsanoğlu ise gence “Ben bütün milletin temsilcisiyim” diye cevap verdi.
Tur sırasında minik bir kızın kendisine seslendiğini duyan İhsanoğlu kızın yanına gelerek, hiç kimseyi öpmediğini kendisine ayrıcalık tanıdığını söyleyerek minik kızı yanağından öptü. Minik kızla sohbet eden İhsanoğlu, kızın en çok matematik dersini seviyorum demesi üzerine “Matematiği seven kız akıllı kızdır” diyerek 'oyunu bana kullanıyorsun' diye espiri yaptı.Ekmeleddin İhsanoğlu, yaptığı cadde turunun ardından İstanbul'a doğru yola çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...