Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Temmuz 2014 11:22

Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan bayram mesajı

Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu, Ramazan Bayramı namazını Yeniköy Camii'nde kıldı.

Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan bayram mesajı
ekmeleddin ihsanoğlu,bayram mesajı,bayram namazı,yeniköy camii,

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Ramazan Bayramı namazını Yeniköy Camii'nde kıldı. Namaz vaktinden erken gelerek camiye giren İhsanoğlu, namazını eda etmesinin ardından çıkışta basın mensuplarıyla bayram mesajını paylaştı. Huzurlu bir bayram temennisinde bulunan Ekmeleddin İhsanoğlu,” Milletimizin bütün fertlerine huzurlu ve hayırlı bayramlar geçirmelerini temenni ederim.
Bayram tadında bir üç gün geçirelim. Aynı zamanda rehin olan arkadaşlarımızın bir an evvel ailelerine kavuşmalarını ve aileleriyle birlikte huzur içerisinde korkusuzca geçirmelerini niyaz ederim. Filistin'de, Gazze'de, Suriye'de ve Irak'ta olan Türkmen kardeşlerimiz, Doğu Türkistan'daki Uygur kardeşlerimizin bir an evvel zulümden kurtulmalarını ve insanca hayat şartlarına kavuşmalarını temenni ederim. Myammar'da Rohingaların maruz kaldıkları insanlık dışı muamelenin sona ermesini temenni ederim. Somali'deki kardeşlerimizin sıkıntılarının giderilmesini temenni ederim. Bütün dünyada mazlum olan milletlerin bu bayramda huzur bulmalarını temenni ediyorum. İnşallah bu bayramı huzur, selamet ve güven içerisinde ağız tadıyla hep beraber geçiririz” ifadelerini kullandı. Öte yandan, Ekmeleddin ihsanoğlu'nun bayram namazı çıkışında camiye bağış yaptığı görüldü. Bayramı ailesiyle birlikte geçireceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun mezarlık ziyaretinde bulunacağı ve ardından çocuklarla bir araya geleceği ifade edildi.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...