Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Haziran 2014 15:37

Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan ilk açıklama

Muhalefetin üzerinde anlaşmaya vardığı 'çatı' adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, merakla beklenen ilk açıklamasını Twitter'dan yaptı.

Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan ilk açıklama
Ekmeleddin İhsanoğlu, Çatı aday, mhp, CHP

CHP lideri Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ortak cumhurbaşkanı adayı belirlemek için ikinci kez bir araya geldi. TBMM'de yapılan görüşmede, çatı adayın ismi belirlendi. CHP ve MHP, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) eski Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu ismi üzerinde uzlaştı. İsminin medyada çıkmasının ardından bir açıklama yapmayan Ekmeleddin İhsanoğlu ise sessizliğini ilk kez Twitter'da bozdu. İşte İhsanoğlu'nun ilk açıklamaları, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerini heyecanla bekliyorum. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, sayın Devlet Bahçeli ve tüm halkıma teşekkürlerimi iletiyorum. Sayın Kılıçdaroğlu ve sayın Bahçeli'yi telefonla arayarak teşekkürlerimi bildirdim. Tebrik mesajlarınız için sizlere de teşekkürlerimi iletiyorum"
Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan ilk açıklama
Ekmeleddin İhsanoğlu dünya çapında TT oldu
CHP ve MHP'nin çatı adayı olarak gösterdiği Ekmeleddin İhsanoğlu Twitter'da dünya çapında TT listesine 1 numaradan girdi. İhsanoğlu'nın isminin açıklanmasından yaklaşık yarım saat sonra listede 1 numaraya çıktı. Bu süre zarfı dünya çapında TT olmak için kısa bir süre olarak yorumlandı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu olarak yaklaşık yarım saat önce açıkladı. İhsanoğlu bu açıklamadan sonra Twitter'ı salladı. Çok kısa bir süre içinde Dünyada TT listesinde 1 numaraya yerleşti. Son bir saatte içinde Ekmeleddin İhsanoğlu geçen 17 bin 583 tweet atıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...